SEYMEN ''MEVKİ VE MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL''

Asayiş 23.12.2019 - 17:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ''MEVKİ VE MAKAM ÖNEMLİ DEĞİL''

Geçtiğimiz hafta AK parti kongre takvimi açıklandı. Gölcük Kongresi 1 Mart 2020 yapılacak. Kongre sürecini değerlendiren AK Parti ilçe başkanı Başkanı Çetin Seymen; “Bizde görev istenmez. Bizde görev verilir. 1 Mart 2020 de yapılacak olan kongremiz Genel merkezimiz tarafından belirlenen kişiye görev verilir. Çünkü bizde mevki ve makam hiç önemli değil. Bizde önemli olan insanlara hizmet etmektir”dedi.

1 Mart 2020 tarihinde belirlenen AK Parti ilçe kongresinin sürecinde açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “kongre sürecimiz başladı öncelikle kongremiz hepimize hayırlı olmasını dilerim. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Bizde görev istenmez. Bizde görev verilir. 1 Mart 2020 de yapılacak olan kongremiz Genel merkezimiz tarafından belirlenen kişiye görev verilir. Çünkü bizde mevki ve makam hiç önemli değil. Bizde önemli olan insanlara hizmet etmektir. Biz bu anlayışla Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Gölcük'te bu hizmeti yapacağız. Bu kongre sürecimizde delege seçimlerimizi yaptık. Kongremiz için kararlar alınarak tarih belirlendi. Gölcük ilçemizin kongremizin tarihi 1 Mart olarak belirlendi. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi. YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR Gölcük'teki yatırımlarla ilgili açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen; “her ne olursa olsun yatırımlarımız aksamadan devam ediyor. Bizim için çok önemli olan kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda Eski Sanayi çarşı alanında başkanımız Ali Yıldırım Sezer'in girişimleri ile kapalı Pazar, AVM kapalı otopark ve büyük bir otelin yapılması için çalışma başlattık. Yine bu çalışmalar arasında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi duble yol çalışmaları yapılacak. Buda kısa bir süre sonra tamamlanacak. Değirmendere'de yapılan kapalı Pazar yeri ise aynı zamanda kapalı otopark olarak işlev yapacak. Hafif çelik konstrüksiyon yapılan Hastanemizin ek binası Mart ayında tamamlanarak teslim edilecek. Bunun yanında birçok yatırımlarımız aksamadan devam ediyor” dedi. Fahri Haner  
Geçtiğimiz hafta AK parti kongre takvimi açıklandı. Gölcük Kongresi 1 Mart 2020 yapılacak. Kongre sürecini değerlendiren AK Parti ilçe başkanı Başkanı Çetin Seymen; “Bizde görev istenmez. Bizde görev verilir. 1 Mart 2020 de yapılacak olan kongremiz Genel merkezimiz tarafından belirlenen kişiye görev verilir. Çünkü bizde mevki ve makam hiç önemli değil. Bizde önemli olan insanlara hizmet etmektir”dedi.

1 Mart 2020 tarihinde belirlenen AK Parti ilçe kongresinin sürecinde açıklama yapan AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen; “kongre sürecimiz başladı öncelikle kongremiz hepimize hayırlı olmasını dilerim. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Bizde görev istenmez. Bizde görev verilir. 1 Mart 2020 de yapılacak olan kongremiz Genel merkezimiz tarafından belirlenen kişiye görev verilir. Çünkü bizde mevki ve makam hiç önemli değil. Bizde önemli olan insanlara hizmet etmektir. Biz bu anlayışla Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemiz Gölcük'te bu hizmeti yapacağız. Bu kongre sürecimizde delege seçimlerimizi yaptık. Kongremiz için kararlar alınarak tarih belirlendi. Gölcük ilçemizin kongremizin tarihi 1 Mart olarak belirlendi. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi.
YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR
Gölcük'teki yatırımlarla ilgili açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen; “her ne olursa olsun yatırımlarımız aksamadan devam ediyor. Bizim için çok önemli olan kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bu kapsamda Eski Sanayi çarşı alanında başkanımız Ali Yıldırım Sezer'in girişimleri ile kapalı Pazar, AVM kapalı otopark ve büyük bir otelin yapılması için çalışma başlattık. Yine bu çalışmalar arasında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi duble yol çalışmaları yapılacak. Buda kısa bir süre sonra tamamlanacak. Değirmendere'de yapılan kapalı Pazar yeri ise aynı zamanda kapalı otopark olarak işlev yapacak. Hafif çelik konstrüksiyon yapılan Hastanemizin ek binası Mart ayında tamamlanarak teslim edilecek. Bunun yanında birçok yatırımlarımız aksamadan devam ediyor” dedi.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.