LASTİK İŞ

SEYMEN ''ORTAK SEVDAMIZ GÖLCÜK''

Asayiş 30.12.2019 - 17:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ''ORTAK SEVDAMIZ GÖLCÜK''

CHP’de yapılan kongre ile ilçe başkanına seçilen Fikret Gürel'e Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen ilk ziyaretini gerçekleştirdiler. Ziyarette memnuniyetini belirten başkan Gürel, biz her ne kader muhalefet partisi olarak biliniyorsak da Gölcük İçin destek olmaya her zaman hazırız” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen,  AK Parti ilçe Kadın Kolları başkanı Saime Yelken ve belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP Parti binasında seçilmiş ilçe başkanı Fikret Gürel'i parti binasında ziyaret ettiler.  TÜM ÇALIŞMAMIZ GÖLCÜK İÇİN Ziyarette memnuniyetini belirten ilçe başkanı Fikret Gürel “ Sizleri bu ziyaretiniz bizleri memnun etti.  Bir kongre sürecini yaşayarak kongremizi tamamladık. Kongremize Çetin başkanımız ve yönetiminin katılması bizler daha da mutlu etti. Bunun için kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Bizim bütün çalışmalarımız Gölcük içindir. Biz halkın gözünde her ne kadar ana muhalefet partisiysek, ama Gölcük için her zaman destek vermeye hazırız. Aynı zamanda yanlışa yanlış, doğruya doğru söylemesini bilen bir ana muhalefet partisiyiz. Bizim tüm çabamız ilçemiz gölcük içindir. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz Gölcük'e en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum” dedi. ORTAK SEVDAMIZ GÖLCÜK AK Parti ile başkanı Çetin Seymen “Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Kongreye katılım sağladık. Kongre güzel geçtiğine inanıyorum. Bizim ortak sevdamız Gölcük. Gölcük için uğraş veriyoruz. Bu bağlamda da Fikret Başkanımın be benimle kaderim bir. Ona başkanlık tevdi edildi. Fikret başkan kongrede seçilerek ilçe başkanı oldu ve bir adım öne geçti. Bizde görev istenmez verilir. Ben hu görevi hizmet olarak görüyorum. Bizde makam ve mevki önemli değil. Genel merkezimiz kime bu görevi tevdi ederse bizler hep birlikte çalışacağız” dedi. GÖLCÜK’DE YAPICI MUHALEFET VAR Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımızın da tebrik ederim yeni görevleri hayırlı olmasını dilerim.  Hepimizin ortak noktası Gölcük. Bizler Gölcük açısında olabilecek ne kadar olumlu, şart ve koşul gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Bu noktada siyasi partiler Demokrasinin olması olmazıdır. Muhalefet tabi ki vazifesini yerine getirecek. Ancak benim görebildiğim Gölcük'te yapıcı bir şekilde katkı sağlamak, fikir anlamında destek olunmalı bunu da sağlanması için  gerekenler yapılıyor” dedi. Fahri Haner  
CHP’de yapılan kongre ile ilçe başkanına seçilen Fikret Gürel'e Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen ilk ziyaretini gerçekleştirdiler. Ziyarette memnuniyetini belirten başkan Gürel, biz her ne kader muhalefet partisi olarak biliniyorsak da Gölcük İçin destek olmaya her zaman hazırız” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen,  AK Parti ilçe Kadın Kolları başkanı Saime Yelken ve belediye meclis üyeleri ile birlikte CHP Parti binasında seçilmiş ilçe başkanı Fikret Gürel'i parti binasında ziyaret ettiler. 

TÜM ÇALIŞMAMIZ GÖLCÜK İÇİN
Ziyarette memnuniyetini belirten ilçe başkanı Fikret Gürel “ Sizleri bu ziyaretiniz bizleri memnun etti.  Bir kongre sürecini yaşayarak kongremizi tamamladık. Kongremize Çetin başkanımız ve yönetiminin katılması bizler daha da mutlu etti. Bunun için kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Bizim bütün çalışmalarımız Gölcük içindir. Biz halkın gözünde her ne kadar ana muhalefet partisiysek, ama Gölcük için her zaman destek vermeye hazırız. Aynı zamanda yanlışa yanlış, doğruya doğru söylemesini bilen bir ana muhalefet partisiyiz. Bizim tüm çabamız ilçemiz gölcük içindir. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz Gölcük'e en iyi hizmeti vereceğimize inanıyorum” dedi.

ORTAK SEVDAMIZ GÖLCÜK
AK Parti ile başkanı Çetin Seymen “Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Kongreye katılım sağladık. Kongre güzel geçtiğine inanıyorum. Bizim ortak sevdamız Gölcük. Gölcük için uğraş veriyoruz. Bu bağlamda da Fikret Başkanımın be benimle kaderim bir. Ona başkanlık tevdi edildi. Fikret başkan kongrede seçilerek ilçe başkanı oldu ve bir adım öne geçti. Bizde görev istenmez verilir. Ben hu görevi hizmet olarak görüyorum. Bizde makam ve mevki önemli değil. Genel merkezimiz kime bu görevi tevdi ederse bizler hep birlikte çalışacağız” dedi.

GÖLCÜK’DE YAPICI MUHALEFET VAR
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarımızın da tebrik ederim yeni görevleri hayırlı olmasını dilerim.  Hepimizin ortak noktası Gölcük. Bizler Gölcük açısında olabilecek ne kadar olumlu, şart ve koşul gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Bu noktada siyasi partiler Demokrasinin olması olmazıdır. Muhalefet tabi ki vazifesini yerine getirecek. Ancak benim görebildiğim Gölcük'te yapıcı bir şekilde katkı sağlamak, fikir anlamında destek olunmalı bunu da sağlanması için  gerekenler yapılıyor” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.