LASTİK İŞ

SEYMEN ‘SAHADA GÜÇLÜ OLURSANIZ MASADAN DA GÜÇLÜ KALKARSINIZ’

Asayiş 25.10.2019 - 14:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEYMEN ‘SAHADA GÜÇLÜ OLURSANIZ MASADAN DA GÜÇLÜ KALKARSINIZ’

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti binasında, ülke ve ilçe gündemi ile parti çalışmaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, “Barış Pınarı Harekatı ile ilgili süreçte, Amerika Birleşik Devletleri’nin ardından Rusya ile de görüşüldü. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Putin arasında geçen 6 saatlik uzun bir görüşmeden sonra geniş kapsamlı bir mutabakat sağlandı. Oradan da teröristlerin temizleneceği ifade edildi. Fırat’ın doğusundan sonra, batısında da sahada kazandığımız gibi masada da kazanmış oluyoruz. Bu, halkımızın, liderimizin arkasında sapasağlam duruşu ile olmuştur” dedi. ‘SAHADA GÜÇLÜ OLURSANIZ MASADAN DA GÜÇLÜ KALKARSINIZ’ Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Bizim öncelikle önemsediğimiz, önem verdiğimiz konular, Suriye’nin bölünmemesi, toprak bütünlüğünün mevcudiyetinin aynı kalması ve orada etnik kökene bakılmaksızın işgalci güçlerin, teröristlerin bulunduğu alanın güvenli hale gelmesidir. Bunu da Amerika ve Rusya ile olan mutabakatlarımız sonucunda gerçekleştirdiğimiz görülmektedir. Sahada güçlü olursanız masadan da güçlü kalkarsınız. Türkiye’ye misafir olarak gelen Suriyeli mültecilerin kendi istekleri üzerine kendi topraklarına dönmesi konusunda da çalışmalar var. Burada diğer önemli olan konu ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin sergilemiş olduğu tavırdır. Bu operasyon başladığında işgal gücü olduğumuzdan bahsedenler, kara propaganda yapanlar, bir kez daha mahcup oldular. Türkiye’nin imza attığı başarı söz konusu olduğunda maalesef CHP Genel Başkanı, siyasi sabotaj faaliyetlerini sürdürüyor” ifadelerini kullandı. ‘2020 YILINI TEKRAREN YENİLENME OLARAK GÖRÜYORUZ’ Parti çalışmalarına değinen Başkan Seymen, “24 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’in çok yoğun bir çalışma dönemine girmesi, bütün ilçelerde genişletilmiş ilçe danışmaları, mahalle başkanları ve yönetimlerine ziyaretleri ve tüm teşkilatımızla buluşma isteği, kongre sürecine giren teşkilatımızın tekraren motive edilmesi yönünde herkes tarafından takdirle karşılanıyor. 7 – 30 Kasım tarihleri arasında partimiz delegelerinin belirlenmesi ile birlikte Ocak’tan Mayıs ayına kadar ilçe kongrelerini, daha sonra il kongrelerini, nihayetinde genel merkez kongresini yapacağız. 2020 yılını tekraren yenilenme olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi. ‘BÜYÜK PROJELERE YÖNELİK ALTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR’ İlçe çalışmalarına da değinerek sözlerine son veren Başkan Seymen, “Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaptığı görüşmelerde, kentsel dönüşüm konusunda önemli bir mesafe alındığını bizlere aktardı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan çift şeritli yol çalışmamız devam ediyor. Millet bahçesi projemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız tarafından onaylandı. Sağlık yatırımlarımız da tüm hızıyla devam etmekte. Beyannamede yer alan hemen hemen bütün büyük projelere yönelik altyapı çalışmaları yapılıyor. Bunlar büyük projeler olduğu için Ankara’nın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği adına görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, parti binasında, ülke ve ilçe gündemi ile parti çalışmaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Başkan Seymen, yaptığı açıklamada, “Barış Pınarı Harekatı ile ilgili süreçte, Amerika Birleşik Devletleri’nin ardından Rusya ile de görüşüldü. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Putin arasında geçen 6 saatlik uzun bir görüşmeden sonra geniş kapsamlı bir mutabakat sağlandı. Oradan da teröristlerin temizleneceği ifade edildi. Fırat’ın doğusundan sonra, batısında da sahada kazandığımız gibi masada da kazanmış oluyoruz. Bu, halkımızın, liderimizin arkasında sapasağlam duruşu ile olmuştur” dedi.

‘SAHADA GÜÇLÜ OLURSANIZ MASADAN DA GÜÇLÜ KALKARSINIZ’

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Bizim öncelikle önemsediğimiz, önem verdiğimiz konular, Suriye’nin bölünmemesi, toprak bütünlüğünün mevcudiyetinin aynı kalması ve orada etnik kökene bakılmaksızın işgalci güçlerin, teröristlerin bulunduğu alanın güvenli hale gelmesidir. Bunu da Amerika ve Rusya ile olan mutabakatlarımız sonucunda gerçekleştirdiğimiz görülmektedir. Sahada güçlü olursanız masadan da güçlü kalkarsınız. Türkiye’ye misafir olarak gelen Suriyeli mültecilerin kendi istekleri üzerine kendi topraklarına dönmesi konusunda da çalışmalar var. Burada diğer önemli olan konu ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin sergilemiş olduğu tavırdır. Bu operasyon başladığında işgal gücü olduğumuzdan bahsedenler, kara propaganda yapanlar, bir kez daha mahcup oldular. Türkiye’nin imza attığı başarı söz konusu olduğunda maalesef CHP Genel Başkanı, siyasi sabotaj faaliyetlerini sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

‘2020 YILINI TEKRAREN YENİLENME OLARAK GÖRÜYORUZ’

Parti çalışmalarına değinen Başkan Seymen, “24 Mayıs’ta AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ellibeş’in çok yoğun bir çalışma dönemine girmesi, bütün ilçelerde genişletilmiş ilçe danışmaları, mahalle başkanları ve yönetimlerine ziyaretleri ve tüm teşkilatımızla buluşma isteği, kongre sürecine giren teşkilatımızın tekraren motive edilmesi yönünde herkes tarafından takdirle karşılanıyor. 7 – 30 Kasım tarihleri arasında partimiz delegelerinin belirlenmesi ile birlikte Ocak’tan Mayıs ayına kadar ilçe kongrelerini, daha sonra il kongrelerini, nihayetinde genel merkez kongresini yapacağız. 2020 yılını tekraren yenilenme olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘BÜYÜK PROJELERE YÖNELİK ALTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILIYOR’

İlçe çalışmalarına da değinerek sözlerine son veren Başkan Seymen, “Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, geçtiğimiz günlerde Ankara’da yaptığı görüşmelerde, kentsel dönüşüm konusunda önemli bir mesafe alındığını bizlere aktardı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan çift şeritli yol çalışmamız devam ediyor. Millet bahçesi projemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız tarafından onaylandı. Sağlık yatırımlarımız da tüm hızıyla devam etmekte. Beyannamede yer alan hemen hemen bütün büyük projelere yönelik altyapı çalışmaları yapılıyor. Bunlar büyük projeler olduğu için Ankara’nın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği adına görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.