'' SEÇİMDE FARK ATACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM''

Asayiş 20.02.2019 - 13:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

'' SEÇİMDE FARK ATACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM''

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen Basın toplantısı düzenleyen Başkan Seymen “Biz köklü bir partiyiz 17 senede bu 15’inci seçimimiz. Hem seçimlere hem mitinglere hazır bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şeklide karşılayacağız. Biz gittiğimiz yerde de bunu söylüyoruz. Bizim bu seçimi kaybetmek gibi bir teretdütümüz şüphemiz yok. Biz bu seçimi iyi şekilde geçireceğiz. Fark yapacağımızı düşünüyorum”dedi.

İTTİFAK GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK Başkan Seymen “Cumhur ittifakı olarak tek meclis listesi üzerinde ortak aday çıkarmaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. 15 Temmuz sonrasında hain darbe  girişimi ardından kurulan Cumhur ittifakı milletinden aldığı güç ile yerel seçimlerde de birlik ve beraberliğini koruyarak zillet ittifakına karşı dim dik ayaktadır.  Ben eminim ki bu birliktelik yerel seçim sonrasında da güçlenerek yoluna devam edecek ve ülkeyi karanlığa götürmeye çalışan odaklara geçit vermeyecektir”dedi.   LİSTEMİZ GENÇ VE YENİ YÜZLER Başkan Seymen “Genç dinamik, yeni yüzlerinde yer aldığı bir meclis listesi ile halkımızın karşısındayız. Tabi ki bunun yanında tecrübeli arkadaşlarımızla listemizi harmanladık. Meclis listemizin Gölcük’ün beklentilerini her yönüyle karşılayacağını düşünüyoruz. Yeni dönemde hayata geçereceğimiz.   GÖNÜLLERİ KAZANIYORUZ Başkan Seymen “ Gönül belediyeciliği şiarımızla meclis üyelerimizde dinamik, yenilikçi, her zaman halkla iç içe bir anlayış sergileyerek gönülleri fethedeceklerdir. Zeten adayımız Av. Ali Yıldırım Sezer’de bu anlayışın daha şimdiden en açık örneğidir. Gerçekten halk odaklı, gönülleri kazanmaya yönelik bir seçim çalışması sürdürüyor ve 1 Nisan’dan sonraki süreç içinde bu noktada  şimdiden gönülleri giriyoruz”dedi. MECLİSE GÜVENİYORUM Başkan Seymen “Ak Parti Cumhur ittifakı ile birlikte yeni dönemde büyük bir zafere daha  imza atıp, Gölcük’te hizmet belediyeciliğini daha da arttırarak  yoluna devam edeceğine yönelik inancım tamdır. Saha da bunu görüyoruz. Müthiş bir ilgi ve sevgi ile karşılaşıyoruzç Bu noktada adayımız Sezer’e meclis listemizde yer alan arkadaşlara güvenim sonsuz.  Biz her zaman olduğu gibi bugünde Cumhur ittifakıyla biriz, birlikteyiz ve daha güçlüyüz: Gölcük’de kaybetmek gibi bir endişemiz yok”dedi. KAYBETME TERETDÜTÜMÜZ YOK Başkan Seymen “İtitfakla birlikte esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Biz köklü bir partiyiz 17 senede bu 15’inci seçimimiz. Hem seçimlere hem mitinglere hazır bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şeklide karşılayacağız. Biz gittiğimiz yerdede bunu smylüyoruz. Bizim bu seçimi kaybetmek gibi  bir şüphemiz yok. Biz bu seçimi iyi şekilde geçireceğiz. Fark yapacağımızı düşünüyorum”dedi..
Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen Basın toplantısı düzenleyen Başkan Seymen “Biz köklü bir partiyiz 17 senede bu 15’inci seçimimiz. Hem seçimlere hem mitinglere hazır bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şeklide karşılayacağız. Biz gittiğimiz yerde de bunu söylüyoruz. Bizim bu seçimi kaybetmek gibi bir teretdütümüz şüphemiz yok. Biz bu seçimi iyi şekilde geçireceğiz. Fark yapacağımızı düşünüyorum”dedi.

İTTİFAK GÜÇLENEREK DEVAM EDECEK

Başkan Seymen “Cumhur ittifakı olarak tek meclis listesi üzerinde ortak aday çıkarmaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyoruz. 15 Temmuz sonrasında hain darbe  girişimi ardından kurulan Cumhur ittifakı milletinden aldığı güç ile yerel seçimlerde de birlik ve beraberliğini koruyarak zillet ittifakına karşı dim dik ayaktadır.  Ben eminim ki bu birliktelik yerel seçim sonrasında da güçlenerek yoluna devam edecek ve ülkeyi karanlığa götürmeye çalışan odaklara geçit vermeyecektir”dedi.

 

LİSTEMİZ GENÇ VE YENİ YÜZLER

Başkan Seymen “Genç dinamik, yeni yüzlerinde yer aldığı bir meclis listesi ile halkımızın karşısındayız. Tabi ki bunun yanında tecrübeli arkadaşlarımızla listemizi harmanladık. Meclis listemizin Gölcük’ün beklentilerini her yönüyle karşılayacağını düşünüyoruz. Yeni dönemde hayata geçereceğimiz.

 

GÖNÜLLERİ KAZANIYORUZ

Başkan Seymen “ Gönül belediyeciliği şiarımızla meclis üyelerimizde dinamik, yenilikçi, her zaman halkla iç içe bir anlayış sergileyerek gönülleri fethedeceklerdir. Zeten adayımız Av. Ali Yıldırım Sezer’de bu anlayışın daha şimdiden en açık örneğidir. Gerçekten halk odaklı, gönülleri kazanmaya yönelik bir seçim çalışması sürdürüyor ve 1 Nisan’dan sonraki süreç içinde bu noktada  şimdiden gönülleri giriyoruz”dedi.

MECLİSE GÜVENİYORUM

Başkan Seymen “Ak Parti Cumhur ittifakı ile birlikte yeni dönemde büyük bir zafere daha  imza atıp, Gölcük’te hizmet belediyeciliğini daha da arttırarak  yoluna devam edeceğine yönelik inancım tamdır. Saha da bunu görüyoruz. Müthiş bir ilgi ve sevgi ile karşılaşıyoruzç Bu noktada adayımız Sezer’e meclis listemizde yer alan arkadaşlara güvenim sonsuz.  Biz her zaman olduğu gibi bugünde Cumhur ittifakıyla biriz, birlikteyiz ve daha güçlüyüz: Gölcük’de kaybetmek gibi bir endişemiz yok”dedi.

KAYBETME TERETDÜTÜMÜZ YOK

Başkan Seymen “İtitfakla birlikte esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Biz köklü bir partiyiz 17 senede bu 15’inci seçimimiz. Hem seçimlere hem mitinglere hazır bir partiyiz. Cumhurbaşkanımızı en iyi şeklide karşılayacağız. Biz gittiğimiz yerdede bunu smylüyoruz. Bizim bu seçimi kaybetmek gibi  bir şüphemiz yok. Biz bu seçimi iyi şekilde geçireceğiz. Fark yapacağımızı düşünüyorum”dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.