LASTİK İŞ
ismail

SEZER''1 NİSAN'DAN SONRA DEĞİŞİMİ HİSSEDECEKSİNİZ''

Asayiş 24.03.2019 - 13:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER''1 NİSAN'DAN SONRA DEĞİŞİMİ HİSSEDECEKSİNİZ''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer Gölcüklü gençlerle buluştu ve yeni dönemde gençlere özel projeleri hayata geçireceğini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer kentin her noktasında, her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Aday Sezer bu kez de Gölcük Merkez’de Mehmet Yılmaz ve Sinan Bayramoğlu tarafından düzenlenen programda gençlerle buluştu. İlçe Başkanı Çetin Seymen’de bu toplantı da yer alırken, Sezer, gelecek 5 yılda gençlere ve ilçeye yapacağı projeleri anlattı.   “TALEPLERİNİZİ İYİ BİLİYORUM” Gençlerimiz bizim için çok değerli ve özel diyen Aday Sezer, “Sizin istek ve arzularınız bizim için önemli. Ben bu topraklarda doğan, büyüyen ve hayatını bu yaşa kadar devam ettiren bir abiniz olarak Gölcük’ün sorunları çok iyi biliyorum. Daha yaşanabilir bir Gölcük için elimizi taşın altına koyacağız ve gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin vakit geçirebileceği sosyal, kültürel ve sportif projeler bizim önceliğimiz olacak. 1 Nisan’dan sonra Gölcük değişimin hissedilir bir şekilde yaşayacak” dedi.   
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer Gölcüklü gençlerle buluştu ve yeni dönemde gençlere özel projeleri hayata geçireceğini anlattı.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer kentin her noktasında, her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Aday Sezer bu kez de Gölcük Merkez’de Mehmet Yılmaz ve Sinan Bayramoğlu tarafından düzenlenen programda gençlerle buluştu. İlçe Başkanı Çetin Seymen’de bu toplantı da yer alırken, Sezer, gelecek 5 yılda gençlere ve ilçeye yapacağı projeleri anlattı.

 

“TALEPLERİNİZİ İYİ BİLİYORUM”

Gençlerimiz bizim için çok değerli ve özel diyen Aday Sezer, “Sizin istek ve arzularınız bizim için önemli. Ben bu topraklarda doğan, büyüyen ve hayatını bu yaşa kadar devam ettiren bir abiniz olarak Gölcük’ün sorunları çok iyi biliyorum. Daha yaşanabilir bir Gölcük için elimizi taşın altına koyacağız ve gönülleri kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Sizlerin vakit geçirebileceği sosyal, kültürel ve sportif projeler bizim önceliğimiz olacak. 1 Nisan’dan sonra Gölcük değişimin hissedilir bir şekilde yaşayacak” dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.