LASTİK İŞ
ismail

SEZER ''ADALETTEN ŞAŞMAYACAĞIZ''

Asayiş 13.03.2019 - 14:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''ADALETTEN ŞAŞMAYACAĞIZ''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çarşı merkezinde bulunan Salon Belede’yi ziyaret edip, geniş katılımlı bir kıraathane toplantısı gerçekleştirdi

      Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Aday Sezer gündüz programlarında ev ev, cadde cadde ziyaretler yaparken, akşamları da geniş katılımlı kıraathane toplantılarıyla hemşehrileriyle bir araya gelip, gönül köprüleri kuruyor. Geçtiğimiz akşamda çarşı merkezde bulunan Salon Belde’yi ziyaret eden Aday Ali Yıldırım Sezer büyük ilgi ve destekle karşılandı.   ADALETTEN ŞAŞMAYACAĞIZ Kıraathanede toplanan kalabalığa seslenen Aday Sezer, “Biz bu yola çıkarken, adalet, liyakat ve istişare düsturunu kendimize şiar edindik. Bugün halkımıza bunu anlatıyoruz, yarın bu şiar ile Gölcük Belediyesi’ni yöneteceğiz. Adaletten hiçbir zaman şaşmayacağız. Herkesime eşit mesafede hizmet götürüp, hemşehrilerimizin memnuniyet seviyesini arttıracağız” dedi.   YAPABİLECEKLERİMİZİN SÖZÜNÜ VERDİK “Büyükşehir sisteminde proje yapıyorum demekle yapılmıyor” diyen Sezer, “Biz seçim beyannamemizi açıklarken, ince eleyip sık dokuduk. Kentimizin eksiklerini belirledik. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakınla ve yetkililerle görüştük. Yapabileceklerimizin sözünü verdik. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz ve Gölcük, ticari, kültürel ve sanatsal yönden gelişecek, büyüyecek ve parmakla gösterilen çekim merkezi bir kent halini alacak” dedi. 
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çarşı merkezinde bulunan Salon Belede’yi ziyaret edip, geniş katılımlı bir kıraathane toplantısı gerçekleştirdi

 

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Aday Sezer gündüz programlarında ev ev, cadde cadde ziyaretler yaparken, akşamları da geniş katılımlı kıraathane toplantılarıyla hemşehrileriyle bir araya gelip, gönül köprüleri kuruyor. Geçtiğimiz akşamda çarşı merkezde bulunan Salon Belde’yi ziyaret eden Aday Ali Yıldırım Sezer büyük ilgi ve destekle karşılandı.

 

ADALETTEN ŞAŞMAYACAĞIZ

Kıraathanede toplanan kalabalığa seslenen Aday Sezer, “Biz bu yola çıkarken, adalet, liyakat ve istişare düsturunu kendimize şiar edindik. Bugün halkımıza bunu anlatıyoruz, yarın bu şiar ile Gölcük Belediyesi’ni yöneteceğiz. Adaletten hiçbir zaman şaşmayacağız. Herkesime eşit mesafede hizmet götürüp, hemşehrilerimizin memnuniyet seviyesini arttıracağız” dedi.

 

YAPABİLECEKLERİMİZİN SÖZÜNÜ VERDİK

“Büyükşehir sisteminde proje yapıyorum demekle yapılmıyor” diyen Sezer, “Biz seçim beyannamemizi açıklarken, ince eleyip sık dokuduk. Kentimizin eksiklerini belirledik. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakınla ve yetkililerle görüştük. Yapabileceklerimizin sözünü verdik. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da bu projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz ve Gölcük, ticari, kültürel ve sanatsal yönden gelişecek, büyüyecek ve parmakla gösterilen çekim merkezi bir kent halini alacak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.