LASTİK İŞ

SEZER ‘’AYRIM YAPMADAN HİZMET ÜRETECEĞİZ’’

Asayiş 28.01.2019 - 13:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ‘’AYRIM YAPMADAN HİZMET ÜRETECEĞİZ’’

AK Parti Halıdere Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret eden Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bizim anlayışımızda sen-ben yok, Gölcük var. Bu anlayışla da ayrım yapmadan Gölcük için hizmet üreteceğiz” dedi

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti mahalle teşkilatlarına yaptığı ziyaretleri Halıdere ile sürdürdü. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ile birlikte Halıdere’de gerçekleştirilen ziyarette gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 1 Şubat’ta yapılacak olan aday tanıtım törenine de tüm teşkilat üyelerini davet etti.   PIRIL PIRIL BİR ADAYIMIZ VAR Teşkilat ziyaretinde ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “31 Mart’a kadarda tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz ve oyumuzu arttırarak bu seçimi tamamlayacağız. Çünkü şu net ki; eğer AK Parti kazanırsa, Halıdere kazanacak, Gölcük kazanacak, Türkiye kazanacak. Gölcük için pırıl pırıl bir adayımız var. Ben inanıyorum ki, Sezer kardeşim ile oyumuzu arttıracağız ve tevazu, samimiyet, gayret ile ilçemiz geleceği emin bir elde olacak” dedi.   BU İLGİ BİZE GÜÇ VERİYOR Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Her gittiğimiz yerde yoğun bir ilgiyle ve güvenle karşılaşıyoruz. Bu ilgi ve güven tabi ki bize gönül belediyeciliği yolculuğunda büyük güç veriyor ve motivasyon sağlıyor. Öncelikle şunu belirteyim ki bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız. Halkımızla kurduğumuz bu gönül köprüsünü inşallah seçimi kazandıktan sonrada arttırarak devam ettireceğiz.   HALIDERE BENİM İÇİN ÖZEL Halıdere’nin benim için özel bir yeri var. Burası Körfez’in bir incisi. Gün boyu buradaydık, halkımızla sohbet ettik, onların talep ve önerilerini dinledik. Oyumuzu arttırarak seçimi kazandığımız andan itibaren Gölcük için, Halıdere için gece gündüz çalışarak, vatandaşlarımızın talepleri ve istekleri bir bir yerine getireceğiz. Bizim anlayışımızla sen-ben yok, Gölcük var, kimseyi ayırmadan herkese hizmet üretmek var” dedi.
AK Parti Halıdere Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret eden Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bizim anlayışımızda sen-ben yok, Gölcük var. Bu anlayışla da ayrım yapmadan Gölcük için hizmet üreteceğiz” dedi

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, AK Parti mahalle teşkilatlarına yaptığı ziyaretleri Halıdere ile sürdürdü. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ile birlikte Halıdere’de gerçekleştirilen ziyarette gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 1 Şubat’ta yapılacak olan aday tanıtım törenine de tüm teşkilat üyelerini davet etti.

 

PIRIL PIRIL BİR ADAYIMIZ VAR

Teşkilat ziyaretinde ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “31 Mart’a kadarda tüm teşkilatlar olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz ve oyumuzu arttırarak bu seçimi tamamlayacağız. Çünkü şu net ki; eğer AK Parti kazanırsa, Halıdere kazanacak, Gölcük kazanacak, Türkiye kazanacak. Gölcük için pırıl pırıl bir adayımız var. Ben inanıyorum ki, Sezer kardeşim ile oyumuzu arttıracağız ve tevazu, samimiyet, gayret ile ilçemiz geleceği emin bir elde olacak” dedi.

 

BU İLGİ BİZE GÜÇ VERİYOR

Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Her gittiğimiz yerde yoğun bir ilgiyle ve güvenle karşılaşıyoruz. Bu ilgi ve güven tabi ki bize gönül belediyeciliği yolculuğunda büyük güç veriyor ve motivasyon sağlıyor. Öncelikle şunu belirteyim ki bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız. Halkımızla kurduğumuz bu gönül köprüsünü inşallah seçimi kazandıktan sonrada arttırarak devam ettireceğiz.

 

HALIDERE BENİM İÇİN ÖZEL

Halıdere’nin benim için özel bir yeri var. Burası Körfez’in bir incisi. Gün boyu buradaydık, halkımızla sohbet ettik, onların talep ve önerilerini dinledik. Oyumuzu arttırarak seçimi kazandığımız andan itibaren Gölcük için, Halıdere için gece gündüz çalışarak, vatandaşlarımızın talepleri ve istekleri bir bir yerine getireceğiz. Bizim anlayışımızla sen-ben yok, Gölcük var, kimseyi ayırmadan herkese hizmet üretmek var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.