LASTİK İŞ
ismail

SEZER ''BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ''

Asayiş 22.02.2019 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusu yapan 52 isimle bir araya geldi. Toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayı ve aday adayı olmuş isimlerle bir araya geldi. Buluşmada ilk sözü İlçe Başkanı Çetin Seymen aldı. Seymen, “Öncelikle 52 arkadaşımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz bir birinden değerli bu davaya hizmet etmiş arkadaşlarımızsınız. Hep birlikte güzel bir süreç geçirdik. Bugünde aday olup olmadığınızı önemsemeyerek buraya geldiniz. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.   BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “İsmimizin Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanması sonrasında yaklaşık 40 günü aşkın süredir seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Sizlerde desteğinizi hiçbir zaman esirgemediniz. Bunun için teşekkür etmek istiyorum. Seçim stratejimiz üzerine yapacağınız fikirlerinizi de çok önemsiyorum. Bundan sonra ki süreçte saha da hep birlikte olacağız. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.  
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusu yapan 52 isimle bir araya geldi. Toplantıda, birlik ve beraberlik mesajları verildi

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayı ve aday adayı olmuş isimlerle bir araya geldi. Buluşmada ilk sözü İlçe Başkanı Çetin Seymen aldı. Seymen, “Öncelikle 52 arkadaşımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz bir birinden değerli bu davaya hizmet etmiş arkadaşlarımızsınız. Hep birlikte güzel bir süreç geçirdik. Bugünde aday olup olmadığınızı önemsemeyerek buraya geldiniz. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

 

BİRLİKTE SAHADA OLACAĞIZ

Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “İsmimizin Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanması sonrasında yaklaşık 40 günü aşkın süredir seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Sizlerde desteğinizi hiçbir zaman esirgemediniz. Bunun için teşekkür etmek istiyorum. Seçim stratejimiz üzerine yapacağınız fikirlerinizi de çok önemsiyorum. Bundan sonra ki süreçte saha da hep birlikte olacağız. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.