SEZER BUGÜN BAŞVURUYOR

Gölcük 14.11.2018 - 08:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER BUGÜN BAŞVURUYOR

Ak PArti de uzatılan aday adaylık başvuruları için bugün de Avukat Yıldırım Sezer başvuruda bulunacak.

Saat 17.00 da Ak PArti İlçe Başkanlığına giderek evraklarını teslim edecek olan Sezer ,sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda "Değerli dostlarım, doğduğum ve aşığı olduğum güzel Gölcük’te,  GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ yolunda gayret sarfetmek için, bugün (14.11.2018) saat 17:00’de AK PARTİ Gölcük İlçe Teşkilatında, “AK PARTİ Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığı” başvurumu yapacağım. Siz değerli dostlarımı yanımda görmek bana güç verecektir.  Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin."dedi.   
Ak PArti de uzatılan aday adaylık başvuruları için bugün de Avukat Yıldırım Sezer başvuruda bulunacak.

Saat 17.00 da Ak PArti İlçe Başkanlığına giderek evraklarını teslim edecek olan Sezer ,sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda "Değerli dostlarım, doğduğum ve aşığı olduğum güzel Gölcük’te, 
GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ yolunda gayret sarfetmek için, bugün (14.11.2018) saat 17:00’de AK PARTİ Gölcük İlçe Teşkilatında, “AK PARTİ Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığı” başvurumu yapacağım.
Siz değerli dostlarımı yanımda görmek bana güç verecektir. 
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin."dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.