SEZER''BÜYÜKŞEHİR YANIMIZDA,SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ'''

23.03.2019 - 07:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER''BÜYÜKŞEHİR YANIMIZDA,SÖZLERİMİZİ TUTACAĞIZ'''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer,dün akşam Halıdere de vatandaşlarla buluştu. Sezerkonuşmasında " Büyükşeir yanımızda. Sorunları billiyoruz. Ne söz verdiyesek yapacağız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarını kentin dört bir yanında yaptığı ziyaretlerle devam ediyor. Dün akşam Halıdere de konuşan Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde açıkladığı projeleri anlatırken, Gölcük’ü kentin tüm dinamikleriyle, liyakatli bir ekiple, adaletten şaşmadan ve her zaman istişare halinde olarak hep birlikte yöneteceğini açıkladı.  BÜYÜKŞEHİR YANIMIZDA Halıdere sakinleriyle bir araya gelen Ali Yıldırım Sezer,belde sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyip, 5 yıllık planda yapacağı projeleri anlattı. Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile Gölcük de olacağını ve verilen sözlerin tek tek yerine getireleceğini açıklayan Sezer'' Büyükşehir Belediyesi yanımızda. Sorunları biliyoruz.  Büyükşehir Belediyemizden ve merkezi hükümetimizden aldığımız güç ile neyi söz verdiysek hayata geçireceğiz, yapamayacaklarımızın da sözünü vermeyeceğiz” dedi.   Cumhur İttifakı veAk PArti adayı Ai Yıldırırm Sezer, Halıderelilere projelerini anlatıı, tutamayacakları sözleri vermeyeceklerini söyledi. Sezer" Büyükşehir yanımızda, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz"dedi.  İlçe Başkanı Çetin Seymen de, Halıder de sorunların çözümü için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.     
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer,dün akşam Halıdere de vatandaşlarla buluştu. Sezerkonuşmasında " Büyükşeir yanımızda. Sorunları billiyoruz. Ne söz verdiyesek yapacağız" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarını kentin dört bir yanında yaptığı ziyaretlerle devam ediyor. Dün akşam Halıdere de konuşan Ali Yıldırım Sezer, seçim beyannamesinde açıkladığı projeleri anlatırken, Gölcük’ü kentin tüm dinamikleriyle, liyakatli bir ekiple, adaletten şaşmadan ve her zaman istişare halinde olarak hep birlikte yöneteceğini açıkladı.

 BÜYÜKŞEHİR YANIMIZDA

Halıdere sakinleriyle bir araya gelen Ali Yıldırım Sezer,belde sakinlerinin sorunlarını yerinde dinleyip, 5 yıllık planda yapacağı projeleri anlattı. Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile Gölcük de olacağını ve verilen sözlerin tek tek yerine getireleceğini açıklayan Sezer'' Büyükşehir Belediyesi yanımızda. Sorunları biliyoruz.  Büyükşehir Belediyemizden ve merkezi hükümetimizden aldığımız güç ile neyi söz verdiysek hayata geçireceğiz, yapamayacaklarımızın da sözünü vermeyeceğiz” dedi.  

Cumhur İttifakı veAk PArti adayı Ai Yıldırırm Sezer, Halıderelilere projelerini anlatıı, tutamayacakları sözleri vermeyeceklerini söyledi. Sezer" Büyükşehir yanımızda, verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz"dedi. 

İlçe Başkanı Çetin Seymen de, Halıder de sorunların çözümü için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.