LASTİK İŞ
ismail

SEZER'DEN BÜYÜK MİTİNG

Asayiş 29.03.2019 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'DEN BÜYÜK MİTİNG

Cumhur ittifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer 30 Mart Cumartesi günü Anıtparkta "Büyük Gölcük Mitingi" düzenliyor

Cumhur ittifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer 30 Mart Cumartesi günü Saat:16:00'da Anıtparkta "Büyük Gölcük Mitingi" düzenliyor.    TARİHİ BİR GÜN OLACAK Sezer son olarak Anıtpark’ta 30 Mart Cumartesi günü Saat 16:00’da yapılacak Büyük Gölcük Mitingine  davet etti ve şunları söyledi: “30 Mart’ta seçim zaferimizin provasını yapacağız ve aday sıfatıyla sizlerle son kez buluşarak, seçim çalışmalarımızı noktalayacağız. O gün sizlerin de yoğun katılımıyla tarihi bir gün olacaktır, bundan yana hiç kuşkum yok. Hepinizi bekliyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasını noktaladı. Miting sonrasında Sezer ve katılımcılar horon teperek akşamı sevinç içinde noktaladı. 
Cumhur ittifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer 30 Mart Cumartesi günü Anıtparkta "Büyük Gölcük Mitingi" düzenliyor

Cumhur ittifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer 30 Mart Cumartesi günü Saat:16:00'da Anıtparkta "Büyük Gölcük Mitingi" düzenliyor. 

 

TARİHİ BİR GÜN OLACAK

Sezer son olarak Anıtpark’ta 30 Mart Cumartesi günü Saat 16:00’da yapılacak Büyük Gölcük Mitingine  davet etti ve şunları söyledi: “30 Mart’ta seçim zaferimizin provasını yapacağız ve aday sıfatıyla sizlerle son kez buluşarak, seçim çalışmalarımızı noktalayacağız. O gün sizlerin de yoğun katılımıyla tarihi bir gün olacaktır, bundan yana hiç kuşkum yok. Hepinizi bekliyorum” diyerek alkışlar arasında konuşmasını noktaladı. Miting sonrasında Sezer ve katılımcılar horon teperek akşamı sevinç içinde noktaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.