SEZER'DEN BÜYÜK MİTİNGE DAVET

Asayiş 29.03.2019 - 18:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'DEN BÜYÜK MİTİNGE DAVET

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart zaferine giden yolda, son noktayı Büyük Gölcük Mitingiyle koyacak

Bugüne kadar yaptığı her etkinlikte büyük kalabalıkları toplayan ve hemşehrilerin yoğun teveccühüyle seçim sürecini sürdüren Aday Sezer, Büyük Gölcük Mitinginde de tarihi bir kalabalıkta 31 Mart zaferinin kutlamalarının provasını yapmayı hedefliyor.   GÖNÜLLERİ FETHETTİK Çok yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerinin altını çizen Aday Ali Yıldırım Sezer, “Gayretle, tevazuyla ve samimiyetle çıktığımız bu yolda, hemşerilerimizin gönlünü kazanmanın mücadelesini verdik. Ben gönülleri de fethettiğimizi saha da görüyorum. Gölcük’te adeta sıkılmadık el, ulaşmadık mahalle, cadde, köy bırakmadık. Her gittiğimiz yerde yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaştık ve 31 Mart seçimlerine artık çok az bir zaman kaldı” şeklinde konuştu.   TARİHİ BİR MİTİNG OLACAK “Şimdi Büyük Gölcük Mitingi ile bu çalışmalarımızı taçlandırarak, zaferimizden bir gün önce belediye başkan adayı sıfatıyla son kez hemşehrilerimizle buluşacağız” diyen Sezer, “Ben tarihi bir mitingle son noktayı koyacağımıza ve pazar günü de büyük bir farkla Cumhur İttifakının sandıktan zaferle ayrılacağını düşünüyor ve tüm hemşehrilerimizi 30 Mart Cumartesi günü Saat 16.00’da Anıtpark’a davet ediyorum” dedi. 
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart zaferine giden yolda, son noktayı Büyük Gölcük Mitingiyle koyacak

Bugüne kadar yaptığı her etkinlikte büyük kalabalıkları toplayan ve hemşehrilerin yoğun teveccühüyle seçim sürecini sürdüren Aday Sezer, Büyük Gölcük Mitinginde de tarihi bir kalabalıkta 31 Mart zaferinin kutlamalarının provasını yapmayı hedefliyor.

 

GÖNÜLLERİ FETHETTİK

Çok yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını durmaksızın sürdürdüklerinin altını çizen Aday Ali Yıldırım Sezer, “Gayretle, tevazuyla ve samimiyetle çıktığımız bu yolda, hemşerilerimizin gönlünü kazanmanın mücadelesini verdik. Ben gönülleri de fethettiğimizi saha da görüyorum. Gölcük’te adeta sıkılmadık el, ulaşmadık mahalle, cadde, köy bırakmadık. Her gittiğimiz yerde yoğun bir ilgi ve teveccühle karşılaştık ve 31 Mart seçimlerine artık çok az bir zaman kaldı” şeklinde konuştu.

 

TARİHİ BİR MİTİNG OLACAK

“Şimdi Büyük Gölcük Mitingi ile bu çalışmalarımızı taçlandırarak, zaferimizden bir gün önce belediye başkan adayı sıfatıyla son kez hemşehrilerimizle buluşacağız” diyen Sezer, “Ben tarihi bir mitingle son noktayı koyacağımıza ve pazar günü de büyük bir farkla Cumhur İttifakının sandıktan zaferle ayrılacağını düşünüyor ve tüm hemşehrilerimizi 30 Mart Cumartesi günü Saat 16.00’da Anıtpark’a davet ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.