LASTİK İŞ
ismail

SEZER'DEN KADINLARA ÖZEL PROJE

Asayiş 23.03.2019 - 11:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'DEN KADINLARA ÖZEL PROJE

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kadınlarla buluşmasında yaptığı konuşmada, kadınlara özel bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer Değirmendere Kültür Merkezi’nde Finansal Okuryazarlık Seferberliği kapsamında yapılan seminerde kadınlarla bir araya geldi. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda kadınlara özel olarak hayata geçireceği projeden bahseden Aday Ali Yıldırım Sezer, “Düzağaç Mahallesi'nde 1000 metrekare kapalı alan içinde GÖLMEK Kursları'nın ve özel spor salonunun yer alacağı bir projeyi hayata geçireceğiz.   POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak Kültür, Sosyal ve Sportif Merkezi hizmetlerine sunacağız. Telekom’dan devredilen binada bu projeyi gerçekleştireceğimiz için çok kısa sürede yapacağız. Diğer mahallelerimizde bu tarz projelere imza atarak kadınlarımızın sosyal hayatın içinde yer almasını sağlayacağız. Biz hayalleri değil, gerçekleri anlatacağız. Söz verdiysek yapacağız, yapamayacağımızın sözünü asla vermeyeceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kadınlarla buluşmasında yaptığı konuşmada, kadınlara özel bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer Değirmendere Kültür Merkezi’nde Finansal Okuryazarlık Seferberliği kapsamında yapılan seminerde kadınlarla bir araya geldi. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda kadınlara özel olarak hayata geçireceği projeden bahseden Aday Ali Yıldırım Sezer, “Düzağaç Mahallesi'nde 1000 metrekare kapalı alan içinde GÖLMEK Kursları'nın ve özel spor salonunun yer alacağı bir projeyi hayata geçireceğiz.

 

POZİTİF AYRIMCILIK YAPACAĞIZ

Kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak Kültür, Sosyal ve Sportif Merkezi hizmetlerine sunacağız. Telekom’dan devredilen binada bu projeyi gerçekleştireceğimiz için çok kısa sürede yapacağız. Diğer mahallelerimizde bu tarz projelere imza atarak kadınlarımızın sosyal hayatın içinde yer almasını sağlayacağız. Biz hayalleri değil, gerçekleri anlatacağız. Söz verdiysek yapacağız, yapamayacağımızın sözünü asla vermeyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.