LASTİK İŞ
ismail

SEZER'DEN KAPALI PAZAR YERİ MÜJDESİ

Gölcük 21.03.2019 - 12:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'DEN KAPALI PAZAR YERİ MÜJDESİ

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’ün en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı’nı ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Tek tek tüm tezgahları ziyaret eden ve hemşehrileriyle sohbet edip, hal hatır soran Sezer, seçim beyannamesini dağıttı ve projelerini anlattı.   KAPALI PAZAR MÜJDESİ 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gölcük’te seçimleri farklı kazanacaklarına inandığı belirten Sezer, “Eski sanayi sitesinin bulunduğu arsa önemli bir yere sahip olacak. Bu arsa üzerinde bir alışveriş merkezi yapacağız ve Çarşamba Pazarı’nı sokak arasından kurtarıp, modern bir kapalı pazar yerini de yine aynı arsa üzerinde inşa edeceğiz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’ün en büyük pazarı olan Çarşamba Pazarı’nı ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Tek tek tüm tezgahları ziyaret eden ve hemşehrileriyle sohbet edip, hal hatır soran Sezer, seçim beyannamesini dağıttı ve projelerini anlattı.

 

KAPALI PAZAR MÜJDESİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gölcük’te seçimleri farklı kazanacaklarına inandığı belirten Sezer, “Eski sanayi sitesinin bulunduğu arsa önemli bir yere sahip olacak. Bu arsa üzerinde bir alışveriş merkezi yapacağız ve Çarşamba Pazarı’nı sokak arasından kurtarıp, modern bir kapalı pazar yerini de yine aynı arsa üzerinde inşa edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.