LASTİK İŞ

SEZER^'DEN PEHLİVANLARA MORAL

Gölcük 26.05.2019 - 08:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER^'DEN PEHLİVANLARA MORAL

Bayramın 3. günü düzenlenecek olan Geleneksel Yağlı Güreşler öncesinde pehlivanların antrenmanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, güreşçilere moral verdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününe denk gelen 6 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan, Geleneksel Büyük Gölcük Yağlı Güreşleri öncesinde, Gölcük Belediyesi Güreşçilerini dün akşam ki antrenmenında ziyaret ederek, hem başarılar diledi hem de baklava ikramında bulundu.  PEHLİVANLAR GERİ SAYIMA BAŞLADI  Her yıl Gölcük Belediyesi tarafından yaz aylarında organize edilen ve bu yıl 6 Haziran Perşembe (Ramazan Bayramı'nın 3. günü) günü gerçekleştirilecek olan, Geleneksel Büyük Gölcük Yağlı Güreşleriiçin geri sayım başladı. Geçen yıl 14 ayrı kategoride yapılan ve 250 güreşçinin yer aldığı müsabakalar sonunda, Başpehlivanlık mücadelesinde, Gölcüklü Nedim Gürel’i mağlup eden 2015 ve 2018 yılları Türkiye Kırkpınar Başpehlivanı Antalyalı Orhan Okulu kazanmıştı. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin provası olarak kabul edilen, Büyük Gölcük Yağlı Güreşlerine bu yılda Kırkpınar'ın efsanevi başpehlivanlarının katılması bekleniyor.  SEZER: "ALTIN KEMER GÖLCÜK'DE KALSIN" Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK parti Gölcük Belediyesi Meclis üyeleri, Güreşlerin Ağası Mehmet Özbek, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününe denk gelen Geleneksel Büyük Gölcük Yağlı Güreşleri öncesinde, Gölcük Belediyesi Güreşçilerini dün akşam ki antrenmenında ziyaret ederek, hem başarılar diledi hem de baklava ikramında bulundu. Teknik heyeti ve pehlivanları memnun eden bu ziyaret sonrasında, başkan Sezer Pehlivanlara kendi elleriyle baklava ikram ederek, "Bu sene sizlerden Altın Kemer'in Gölcük'te kalmasını isitiyorum" diyerek, Gölcüklü Pehlivanların omuzlarına önemli bir yük yükledi. Başkan Sezer ayrıca, tüm Gölcüklüleri ve Güreşseverleri, Denizevler Sahili'nde yapılacak olan, BüyükGölcük Yağlı Güreşlerine davet etti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   
Bayramın 3. günü düzenlenecek olan Geleneksel Yağlı Güreşler öncesinde pehlivanların antrenmanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, güreşçilere moral verdi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününe denk gelen 6 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek olan, Geleneksel Büyük Gölcük Yağlı Güreşleri öncesinde, Gölcük Belediyesi Güreşçilerini dün akşam ki antrenmenında ziyaret ederek, hem başarılar diledi hem de baklava ikramında bulundu. 

PEHLİVANLAR GERİ SAYIMA BAŞLADI 
Her yıl Gölcük Belediyesi tarafından yaz aylarında organize edilen ve bu yıl 6 Haziran Perşembe (Ramazan Bayramı'nın 3. günü) günü gerçekleştirilecek olan, Geleneksel Büyük Gölcük Yağlı Güreşleriiçin geri sayım başladı. Geçen yıl 14 ayrı kategoride yapılan ve 250 güreşçinin yer aldığı müsabakalar sonunda, Başpehlivanlık mücadelesinde, Gölcüklü Nedim Gürel’i mağlup eden 2015 ve 2018 yılları Türkiye Kırkpınar Başpehlivanı Antalyalı Orhan Okulu kazanmıştı. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin provası olarak kabul edilen, Büyük Gölcük Yağlı Güreşlerine bu yılda Kırkpınar'ın efsanevi başpehlivanlarının katılması bekleniyor. 

SEZER: "ALTIN KEMER GÖLCÜK'DE KALSIN"
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK parti Gölcük Belediyesi Meclis üyeleri, Güreşlerin Ağası Mehmet Özbek, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü gününe denk gelen Geleneksel Büyük Gölcük Yağlı Güreşleri öncesinde, Gölcük Belediyesi Güreşçilerini dün akşam ki antrenmenında ziyaret ederek, hem başarılar diledi hem de baklava ikramında bulundu. Teknik heyeti ve pehlivanları memnun eden bu ziyaret sonrasında, başkan Sezer Pehlivanlara kendi elleriyle baklava ikram ederek, "Bu sene sizlerden Altın Kemer'in Gölcük'te kalmasını isitiyorum" diyerek, Gölcüklü Pehlivanların omuzlarına önemli bir yük yükledi. Başkan Sezer ayrıca, tüm Gölcüklüleri ve Güreşseverleri, Denizevler Sahili'nde yapılacak olan, BüyükGölcük Yağlı Güreşlerine davet etti. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.