LASTİK İŞ
ismail

SEZER'DEN SPORCULARA TATLI ZİYARETİ

Asayiş 23.02.2019 - 09:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'DEN SPORCULARA TATLI ZİYARETİ

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Yazlıkspor’un antrenmanını ziyaret etti, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin dört bir köşesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sezer, son olarak İlçe Başkanı Çetin Seymen ve KASKF Başkanı Murat Aydın ile birlikte Yazlıkspor’un antrenmanını ziyaret etti. Sezer’e futbolcular ve teknik heyet büyük bir ilgi gösterdi. Tek tek futbolcularla tokalaşan Sezer, onlara baklava ikram etmeyi de ihmal etmedi.   SPORTİF BAŞARILARLA ANILACAĞIZ Sezer yaptığı konuşmada, “Sporcu yönümü beni tanıyan herkes bilir. Çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesini çok önemsiyorum çünkü sporla uğraşanlar kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. Onun için çocuklar ve gençler sporun bir dalı ile mutlaka ilgilenmeli. 1 Nisan’dan sonra ki dönemde geçmişte olduğu gibi amatör spora destek vermeyi hedefliyoruz. Mahallelerimizde de spor tesislerine büyük önem vereceğiz” dedi.  
AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Yazlıkspor’un antrenmanını ziyaret etti, futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin dört bir köşesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Sezer, son olarak İlçe Başkanı Çetin Seymen ve KASKF Başkanı Murat Aydın ile birlikte Yazlıkspor’un antrenmanını ziyaret etti. Sezer’e futbolcular ve teknik heyet büyük bir ilgi gösterdi. Tek tek futbolcularla tokalaşan Sezer, onlara baklava ikram etmeyi de ihmal etmedi.

 

SPORTİF BAŞARILARLA ANILACAĞIZ

Sezer yaptığı konuşmada, “Sporcu yönümü beni tanıyan herkes bilir. Çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesini çok önemsiyorum çünkü sporla uğraşanlar kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. Onun için çocuklar ve gençler sporun bir dalı ile mutlaka ilgilenmeli. 1 Nisan’dan sonra ki dönemde geçmişte olduğu gibi amatör spora destek vermeyi hedefliyoruz. Mahallelerimizde de spor tesislerine büyük önem vereceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.