SEZER ''DEPREMDE EDİNDİĞİMİZ TECRÜBELERİMİZİ AKTARDIK''

Gündem 27.01.2020 - 14:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''DEPREMDE EDİNDİĞİMİZ TECRÜBELERİMİZİ AKTARDIK''

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer deprem bölgesinde ki değerlendirmesini Yeni Gölcük Gazetesine yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer acıların yaşandığı Malatya ve Elazığ’da incelemelerde bulundu. Beraberinde Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen,MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve meclis üyelerinden oluşan bir grupla bölgeye giden Başkan Sezeri, 1999 da yaşadığımız deprem felaketinde edindiğimiz tecrübelerimizi bölgedeki yetkililerle paylaştık" dedi Yeni Gölcük'ün telefonla görüştüğü Başkan Sezer “Pütürge ve Doğanyolu’nda İlçe kaymakamları ve Belediye başkanları ile görüştük.  Buradan Depremin merkez üssü Elazığ’a geçeceğiz. Bölgelerde neler eksik nereye ne lazım incelemeleri yapıyoruz. Ona göre İlçemizde toplanan yardımları yönlendireceğiz” dedi. TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ Başkan Sezer “1999 depremini yaşamış birisi olarak o dönem ki tecrübelerimizi yetkililerle paylaşıyoruz. Hasar görmüş binalarda nasıl tespitler yapılabileceğini aktarıyoruz. 1999 depreminde hasarlı binalar için çalışmalar yapmıştık. Hasarlar neden kaynaklanır nasıl tespitinin yapılacağını anlattık. Depremi yaşayan vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz” dedi.  
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer deprem bölgesinde ki değerlendirmesini Yeni Gölcük Gazetesine yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer acıların yaşandığı Malatya ve Elazığ’da incelemelerde bulundu. Beraberinde Ak PArti İlçe Başkanı Çetin Seymen,MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve meclis üyelerinden oluşan bir grupla bölgeye giden Başkan Sezeri, 1999 da yaşadığımız deprem felaketinde edindiğimiz tecrübelerimizi bölgedeki yetkililerle paylaştık" dedi

Yeni Gölcük'ün telefonla görüştüğü Başkan Sezer “Pütürge ve Doğanyolu’nda İlçe kaymakamları ve Belediye başkanları ile görüştük.  Buradan Depremin merkez üssü Elazığ’a geçeceğiz. Bölgelerde neler eksik nereye ne lazım incelemeleri yapıyoruz. Ona göre İlçemizde toplanan yardımları yönlendireceğiz” dedi.

TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ
Başkan Sezer “1999 depremini yaşamış birisi olarak o dönem ki tecrübelerimizi yetkililerle paylaşıyoruz. Hasar görmüş binalarda nasıl tespitler yapılabileceğini aktarıyoruz. 1999 depreminde hasarlı binalar için çalışmalar yapmıştık. Hasarlar neden kaynaklanır nasıl tespitinin yapılacağını anlattık. Depremi yaşayan vatandaşlarımızın acısını paylaşıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.