SEZER ''DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ''

Asayiş 29.01.2019 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ''

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, teşkilat buluşmaları kapsamında Çiftlik Mahallesi’ndeydi. Sezer, “31 Mart’a kadar durmayacağız, çok çalışacağız” ifadelerini kullandı

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ile birlikte SKM programları kapsamında Çiftlik Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Teşkilatlardaki coşku ve heyecanın kendisini motive ettiğini belirten Sezer, “Hepinizin yüzünde ki heyecanı hissedebiliyorum. Bu da bana güç ve çalışma azmi veriyor. 31 Mart akşamına kadar da çok çalışacağız ve kapı kapı dolaşıp, halkımızla gönül bağlarını kurup, oyumuzu arttırarak zafere ulaşacağız. Benim bu noktada inancım tamdır” dedi.   DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ Sezer, “Bizler 1994 yılında Cumhurbaşkanımızın başlattığı gönül belediyeciliği seferberliğini Gölcük’te de devam ettireceğiz. Bizim isteğimiz vatandaşlarımızın gönlünü fethetmektir. Bu da vatandaşın sevgisini kazanmaktan geçer. Bu nasıl yaparız dertlerine derman olarak kazanabiliriz. Bizim hedefimiz bu olacak” diyerek sözlerini alkışlar arasında noktaladı.      
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, teşkilat buluşmaları kapsamında Çiftlik Mahallesi’ndeydi. Sezer, “31 Mart’a kadar durmayacağız, çok çalışacağız” ifadelerini kullandı

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ile birlikte SKM programları kapsamında Çiftlik Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Teşkilatlardaki coşku ve heyecanın kendisini motive ettiğini belirten Sezer, “Hepinizin yüzünde ki heyecanı hissedebiliyorum. Bu da bana güç ve çalışma azmi veriyor. 31 Mart akşamına kadar da çok çalışacağız ve kapı kapı dolaşıp, halkımızla gönül bağlarını kurup, oyumuzu arttırarak zafere ulaşacağız. Benim bu noktada inancım tamdır” dedi.

 

DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ

Sezer, “Bizler 1994 yılında Cumhurbaşkanımızın başlattığı gönül belediyeciliği seferberliğini Gölcük’te de devam ettireceğiz. Bizim isteğimiz vatandaşlarımızın gönlünü fethetmektir. Bu da vatandaşın sevgisini kazanmaktan geçer. Bu nasıl yaparız dertlerine derman olarak kazanabiliriz. Bizim hedefimiz bu olacak” diyerek sözlerini alkışlar arasında noktaladı.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.