LASTİK İŞ

SEZER ''GENÇLERİMİZ MUTLU BİR GÖLCÜK DE YAŞAYACAK''

16.03.2019 - 19:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''GENÇLERİMİZ MUTLU BİR GÖLCÜK DE YAŞAYACAK''

Cumhur İttifakı ve Ak PArti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, gençlerimizin mutlu bir ilçede yaşayacaklarını ve gençlere özel projeler üreteceklerini söyledi.

Ali Yıldırım Sezer, Gölcük'ün mevcut dururmu ile gençlerin pek çok talebine cevap veremediğini belirtirken " Depremden sonra alt yapı, üst yapı, kentin yeniden toparlanması ile ilgili çalışılırken, gençlerimizin bazı talepleri ne yazık ki tam olarak yerine getirilemedi. Biz bu talepleri yerine getirecek ve gençlerimizin Gölcük de mutlu olmasını sağlayacağız" dedi. Sezer, özellikle kültür ve sanat alanlarında yetersizlik olduğunu, gençlerin tanınmış sanatçıları Gölcük de görmek istediklerini, sosyal aktivitelere yönelecekleri hizmetler istediklerini ifade ederek " Ben de bir babayım. İki çocuğum var ve onların da zaman zaman serzenişlerine şahit oluyorum. Gençlerimiz meraklanmasın. Gölcük de konserler olacak, kültürel aktiviteler üst seviyede olacak. Kazıklı kervansaray gibi bir salonumuz var. Burada ülkemizin önde gelen tiyatro gruplarını konuk edeceğiz.Gençlerimiz Gölcük de mutlu ve sıkılmadan yaşayacak" şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı ve Ak PArti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, gençlerimizin mutlu bir ilçede yaşayacaklarını ve gençlere özel projeler üreteceklerini söyledi.

Ali Yıldırım Sezer, Gölcük'ün mevcut dururmu ile gençlerin pek çok talebine cevap veremediğini belirtirken " Depremden sonra alt yapı, üst yapı, kentin yeniden toparlanması ile ilgili çalışılırken, gençlerimizin bazı talepleri ne yazık ki tam olarak yerine getirilemedi. Biz bu talepleri yerine getirecek ve gençlerimizin Gölcük de mutlu olmasını sağlayacağız" dedi.

Sezer, özellikle kültür ve sanat alanlarında yetersizlik olduğunu, gençlerin tanınmış sanatçıları Gölcük de görmek istediklerini, sosyal aktivitelere yönelecekleri hizmetler istediklerini ifade ederek " Ben de bir babayım. İki çocuğum var ve onların da zaman zaman serzenişlerine şahit oluyorum. Gençlerimiz meraklanmasın. Gölcük de konserler olacak, kültürel aktiviteler üst seviyede olacak. Kazıklı kervansaray gibi bir salonumuz var. Burada ülkemizin önde gelen tiyatro gruplarını konuk edeceğiz.Gençlerimiz Gölcük de mutlu ve sıkılmadan yaşayacak" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.