SEZER ''GÖLCÜK'DE KALICI ESERLER KAZANDIRACAĞIZ''

Asayiş 02.02.2019 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''GÖLCÜK'DE KALICI ESERLER KAZANDIRACAĞIZ''

Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer "Yeni bir şevk ve enerjiyle Gölcük'e kalıcı eserler kazandıracağız" dedi.

AK Parti’de aday tanıtım programları  Gölcük ile devam etti. Gölcük Kongre Merkezi'nde AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl eski Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı. 'KALICI ESERLER KAZANDIRACAĞIZ' Gölcük’teki aday tanıtım programının en dikkat çeken ayrıntılarından biri ise yapılan protokol konuşmalarının işaret diline çevrilmesi oldu. Sezer, işitme engellileri işaret dilinde selamladı. Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada "Adaylık sürecimde arkamda duran herkese teşekkür ederim. Artık Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor. Gönül belediyeciliği esas alınacak. Tevazu, samimiyet ve gayretle devam edeceğiz. Gayret ile çalışmaya söz veriyorum. Yeni bir şevk ve enerjiyle kalıcı eserler kazandıracağız. Her işte şeffaflık ve ortak aklı esas alacağız. Adalet ve liyakat, temel alacağımız şey olacak. Gökcük'te daha fazla çalışma zamanı. Gölcük için daha çok çalışacağız. Cumhur İttifakı'na Gölcük'ten güçlü bir destek vereceğiz. Bugüne kadar Gölcük'e en iyi şekilde hizmet eden Mehmet Ellibeş başkanıma ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim" dedi.  
Aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer "Yeni bir şevk ve enerjiyle Gölcük'e kalıcı eserler kazandıracağız" dedi.

AK Parti’de aday tanıtım programları  Gölcük ile devam etti. Gölcük Kongre Merkezi'nde AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri ev sahipliğinde düzenlenen aday tanıtım toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, AK Parti İl eski Başkanları Mahmut Civelek ve Şemsettin Ceyhan ile yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

'KALICI ESERLER KAZANDIRACAĞIZ'
Gölcük’teki aday tanıtım programının en dikkat çeken ayrıntılarından biri ise yapılan protokol konuşmalarının işaret diline çevrilmesi oldu. Sezer, işitme engellileri işaret dilinde selamladı. Ali Yıldırım Sezer yaptığı konuşmada "Adaylık sürecimde arkamda duran herkese teşekkür ederim. Artık Türkiye'de yeni bir dönem başlıyor. Gönül belediyeciliği esas alınacak. Tevazu, samimiyet ve gayretle devam edeceğiz. Gayret ile çalışmaya söz veriyorum. Yeni bir şevk ve enerjiyle kalıcı eserler kazandıracağız. Her işte şeffaflık ve ortak aklı esas alacağız. Adalet ve liyakat, temel alacağımız şey olacak. Gökcük'te daha fazla çalışma zamanı. Gölcük için daha çok çalışacağız. Cumhur İttifakı'na Gölcük'ten güçlü bir destek vereceğiz. Bugüne kadar Gölcük'e en iyi şekilde hizmet eden Mehmet Ellibeş başkanıma ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.