LASTİK İŞ
ismail

SEZER GÖNÜLLERİ KAZANDI

Asayiş 26.03.2019 - 13:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER GÖNÜLLERİ KAZANDI

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Yeni Mahalle Kapalı Pazar yerini ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Yeni Mahalle Kapalı Pazarını ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Tek tek tüm tezgâhları ziyaret eden ve hemşehrileriyle sohbet edip, hal hatır soran Sezer, seçim beyannamesini dağıttı ve projelerini anlattı.   SEZER SÖZÜ VERDİ 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gölcük’te seçimleri farklı kazanacaklarına inandığı belirten Sezer, “Biz bir yandan seçim çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken, bir yandan da ilçemizde yapacağımız projelerin planlarını yapıyoruz. Gölcük’ü 2023’e taşıyacak, çekim merkezi haline getirecek vizyon projelerimiz hazır. 31 Mart zaferimizden sonra düğmeye basacağız” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Yeni Mahalle Kapalı Pazar yerini ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, Yeni Mahalle Kapalı Pazarını ziyaret edip, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Tek tek tüm tezgâhları ziyaret eden ve hemşehrileriyle sohbet edip, hal hatır soran Sezer, seçim beyannamesini dağıttı ve projelerini anlattı.

 

SEZER SÖZÜ VERDİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Gölcük’te seçimleri farklı kazanacaklarına inandığı belirten Sezer, “Biz bir yandan seçim çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürürken, bir yandan da ilçemizde yapacağımız projelerin planlarını yapıyoruz. Gölcük’ü 2023’e taşıyacak, çekim merkezi haline getirecek vizyon projelerimiz hazır. 31 Mart zaferimizden sonra düğmeye basacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.