SEZER, HASTALARI ZİYARET ETTİ

Asayiş 08.02.2019 - 14:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER, HASTALARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, önemli bir vefa örneği göstererek ilçenin önemli isimleri de ziyaret edip, hayır dualarını alıyor ve vefa örneği sergiliyor.

Seçim çalışmalarını SKM programı kapsamında sürdüren AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer önemli bir vefa örneği göstererek, şehrin önemli ve asırlık değerlerini de ziyaret edip, hayır dualarını alıyor. Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte 100 yaşını dolduran Asım Amca ve 97 yaşındaki eşi Melahat Teyzeyi ziyaret edip, ellerini öptü ve hayır dualarını aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda seçim üzerine de sohbet yapılırken, Asım ve Melahat Kibaroğlu başarı dileklerini iletti.   SANATÇI SERMET GÖK’E ZİYARET Sezer ayrıca uzun zaman önce geçirdiği bir kazadan dolayı rahatsızlığı süren Değirmendere’nin önemli değeri Sermet Gök’ü de ziyaret etti. Sezer ve Gök sanat ve kültür adına güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Gök, içinde hayata dair çok önemli öğütlerin yer aldığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile basılan "41 Şiir ve 41 Damla" isimli kitabını da Sezer’e hediye etti.
AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, önemli bir vefa örneği göstererek ilçenin önemli isimleri de ziyaret edip, hayır dualarını alıyor ve vefa örneği sergiliyor.

Seçim çalışmalarını SKM programı kapsamında sürdüren AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer önemli bir vefa örneği göstererek, şehrin önemli ve asırlık değerlerini de ziyaret edip, hayır dualarını alıyor. Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte 100 yaşını dolduran Asım Amca ve 97 yaşındaki eşi Melahat Teyzeyi ziyaret edip, ellerini öptü ve hayır dualarını aldı. Sıcak ve samimi bir ortamda seçim üzerine de sohbet yapılırken, Asım ve Melahat Kibaroğlu başarı dileklerini iletti.

 

SANATÇI SERMET GÖK’E ZİYARET

Sezer ayrıca uzun zaman önce geçirdiği bir kazadan dolayı rahatsızlığı süren Değirmendere’nin önemli değeri Sermet Gök’ü de ziyaret etti. Sezer ve Gök sanat ve kültür adına güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Gök, içinde hayata dair çok önemli öğütlerin yer aldığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile basılan "41 Şiir ve 41 Damla" isimli kitabını da Sezer’e hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.