LASTİK İŞ
ismail

SEZER'İN GURUR GÜNÜ ..

Gölcük 22.03.2019 - 12:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'İN GURUR GÜNÜ ..

Cumhur İtifakı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, aynı zamanda örnek bir aile babası olarak tanınıyor.

Sezer'in 13 yaşındaki kızı İpek Sezer, aynı zamanda ilimizn önde gelen yüzme sporcuları arasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Birincisi olan İpek Sezer, bu defa da 22-24 Mart tarihlerinde Mersin 'de yapılacak olan Türkiye Arena 13 Yaş Bayan-Erkek Bireysel Yüzme Şampiyonasına katılmak için kulübü iler birlikte Mersin'e gitti.  Kızını, eşi Türkan Sezer ile birlikte uğurlayan Ali Yıldırım Sezer, " Gençlerimiz mutlaka spora yönelmeli, yöneltilmeli. Onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde sporun büyük önemi var. Belediye Başkanlığı görevine seçildiğimizde, ilçemiz genelinde gençlerimizi ücretsiz spor yapabilmesi için daha fazla tesis ve spor alanını hizmete açacağız" dedi. 
Cumhur İtifakı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, aynı zamanda örnek bir aile babası olarak tanınıyor.

Sezer'in 13 yaşındaki kızı İpek Sezer, aynı zamanda ilimizn önde gelen yüzme sporcuları arasında bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Kocaeli İl Birincisi olan İpek Sezer, bu defa da 22-24 Mart tarihlerinde Mersin 'de yapılacak olan Türkiye Arena 13 Yaş Bayan-Erkek Bireysel Yüzme Şampiyonasına katılmak için kulübü iler birlikte Mersin'e gitti. 

Kızını, eşi Türkan Sezer ile birlikte uğurlayan Ali Yıldırım Sezer, " Gençlerimiz mutlaka spora yönelmeli, yöneltilmeli. Onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde sporun büyük önemi var. Belediye Başkanlığı görevine seçildiğimizde, ilçemiz genelinde gençlerimizi ücretsiz spor yapabilmesi için daha fazla tesis ve spor alanını hizmete açacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.