LASTİK İŞ

SEZER “İŞÇİ ÇOCUĞUYUM SORUNLARI BİLİYORUM”

Asayiş 22.11.2018 - 14:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER “İŞÇİ ÇOCUĞUYUM SORUNLARI BİLİYORUM”

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yoldırım Sezer seçim çalışmaları başladı. Yıldırım ilk ziyaretini Türk Harb -İş sendikası başkanı Turhan Yıldız ve yönetimine yaptı.

Kocaeli Barosu’nun yönetimde 5 dönem yer almış, Baro Başkan vekilliği görevini yapmış ve son dönem baro seçimlerinde yönetime girmeyerek, AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Yıldırım Sezer, sahaya indi. İŞÇİ ÇOCUĞUYUM SORUNLARI BİLİYORUM Yıldırım Sezer Türk Harb- İş sendikası Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimini ziyaret etti. Yıldırım “ Gölcük İlçesi’nin kuruluşunun en önemli sebebi olan Gölcük Tersanesi’nden emekli işçi bir babanın oğlu olarak, Gölcük Kent Konseyi’nde birlikte görev yaptığımız Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Sayın Turhan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, Gölcük İlçemizin geleceği, mevcut ve muhtemel sorunları, üyelerin beklentileri ve çözüm yolları konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk. Ben işçi çocuğu olmamdan kaynaklı Tersane işçilerinin yaşadığı sorunları çok iyi biliyorum. Bu noktada çalışmalarım olacak. Eğer aday olurda başkan seçilirsem Gölcük’ü tüm değerleriyle, sorunları çözen bir anlayışla, hep birlikte yöneteceğiz. Ayrıca Başkan Yıldız ve yönetimine örnek ev sahipliğinden teşekkür ederim” dedi. BAŞARILAR DİLEDİ Başkan Turhan Yıldız ise “İlçemizin yetiştirdiği önemli hukukçulardan bir tanesi olan Yıldırım Beye çıktığı bu yolda başarılar dileriz. Gölcük Tersanesi’nde çalışmış bir ağabeyimizin oğlu olması bizim için ayrıca değerli. İlçemiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.  Ziyaret karşılıklı sohbet ve çayların içilmesi sonrasında son buldu.
AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Yoldırım Sezer seçim çalışmaları başladı. Yıldırım ilk ziyaretini Türk Harb -İş sendikası başkanı Turhan Yıldız ve yönetimine yaptı.

Kocaeli Barosu’nun yönetimde 5 dönem yer almış, Baro Başkan vekilliği görevini yapmış ve son dönem baro seçimlerinde yönetime girmeyerek, AK Parti’den Gölcük Belediye Başkanlığına aday adayı olan Ali Yıldırım Sezer, sahaya indi.

İŞÇİ ÇOCUĞUYUM SORUNLARI BİLİYORUM
Yıldırım Sezer Türk Harb- İş sendikası Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimini ziyaret etti. Yıldırım “ Gölcük İlçesi’nin kuruluşunun en önemli sebebi olan Gölcük Tersanesi’nden emekli işçi bir babanın oğlu olarak, Gölcük Kent Konseyi’nde birlikte görev yaptığımız Harb-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Sayın Turhan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, Gölcük İlçemizin geleceği, mevcut ve muhtemel sorunları, üyelerin beklentileri ve çözüm yolları konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulunduk. Ben işçi çocuğu olmamdan kaynaklı Tersane işçilerinin yaşadığı sorunları çok iyi biliyorum. Bu noktada çalışmalarım olacak. Eğer aday olurda başkan seçilirsem Gölcük’ü tüm değerleriyle, sorunları çözen bir anlayışla, hep birlikte yöneteceğiz. Ayrıca Başkan Yıldız ve yönetimine örnek ev sahipliğinden teşekkür ederim” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Turhan Yıldız ise “İlçemizin yetiştirdiği önemli hukukçulardan bir tanesi olan Yıldırım Beye çıktığı bu yolda başarılar dileriz. Gölcük Tersanesi’nde çalışmış bir ağabeyimizin oğlu olması bizim için ayrıca değerli. İlçemiz için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.
 Ziyaret karşılıklı sohbet ve çayların içilmesi sonrasında son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.