SEZER ''KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK ''

25.03.2019 - 13:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK ''

Gölcük’ün 5 köyünü ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer’e büyük destek geldi. Sezer, “Sizleri 31 Mart zaferimizi kutlamak için seçim akşamı Gölcük Merkeze davet ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala temposunu iyice arttırarak Gölcük’ün köylerine çıkarma yaptı. Bir günde 5 köyü ziyaret eden ve hepsinde ayrı ayrı miting yapan Aday Sezer’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır başta olmak üzere, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katıldı.   KÖYLÜLERE NUMARASINI VERDİ Büyük destek ve ilgiyle karşılanan Sezer sırasıyla, Ümmüye, Mamuriye, Şevketiye, Mesudiye ve Ayvazpınar köylerini ziyaret etti. Aday Ali Yıldırım Sezer ve Cumhur İttifakı, Şevketiye’de özel bir organizasyonla karşılanırken, coşku üst seviyelere ulaştı ve tam bir miting havasına dönüştü.  Sizlere kapım her zaman açık olacak diyen Sezer ayrıca köylülere cep numarasını da verdi.    İÇİNİZDEN BİRİYİM Gölcüğümüzde 30 mahalle, 20 köy var diyen Aday Sezer, “Bende o köylerden biri olan Saraylılıyım. İçinizden biriyim. Bu kentte doğdum büyüdüm, çalıştım. İlçemizin köylerinde de, mahallelerinde de ayak basmadığım yer yok. Nelerin yapılması gerektiğini de biliyorum, eksiklerin ne olduğunu da. Bu noktada sizlerden destek istiyorum. İlçemizin geleceğine hep birlikte yön verelim” dedi.   ZAFER KUTLAMALARINA DAVET ETTİ Bana verdiğiniz büyük destek sonrasında görüyorum ki, köylerde bu iş bitmiş diyen Sezer, “Seçimi kazanamayacağımıza dair zerre tereddüttüm yok. Biz başından beri oyumuzu arttırmanın çabasını veriyoruz. Bunu hemen her konuşmam da dile getiriyorum. Çünkü Cumhur İttifakının gücünü biliyorum. Çünkü saha da bize karşı olan teveccühü görüyorum. Onun içinde sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı büyük zaferimizi kutlamak için hepinizi Gölcük Merkez’e davet ediyorum” dedi.
Gölcük’ün 5 köyünü ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer’e büyük destek geldi. Sezer, “Sizleri 31 Mart zaferimizi kutlamak için seçim akşamı Gölcük Merkeze davet ediyorum” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala temposunu iyice arttırarak Gölcük’ün köylerine çıkarma yaptı. Bir günde 5 köyü ziyaret eden ve hepsinde ayrı ayrı miting yapan Aday Sezer’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır başta olmak üzere, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri katıldı.

 

KÖYLÜLERE NUMARASINI VERDİ

Büyük destek ve ilgiyle karşılanan Sezer sırasıyla, Ümmüye, Mamuriye, Şevketiye, Mesudiye ve Ayvazpınar köylerini ziyaret etti. Aday Ali Yıldırım Sezer ve Cumhur İttifakı, Şevketiye’de özel bir organizasyonla karşılanırken, coşku üst seviyelere ulaştı ve tam bir miting havasına dönüştü.  Sizlere kapım her zaman açık olacak diyen Sezer ayrıca köylülere cep numarasını da verdi. 

 

İÇİNİZDEN BİRİYİM

Gölcüğümüzde 30 mahalle, 20 köy var diyen Aday Sezer, “Bende o köylerden biri olan Saraylılıyım. İçinizden biriyim. Bu kentte doğdum büyüdüm, çalıştım. İlçemizin köylerinde de, mahallelerinde de ayak basmadığım yer yok. Nelerin yapılması gerektiğini de biliyorum, eksiklerin ne olduğunu da. Bu noktada sizlerden destek istiyorum. İlçemizin geleceğine hep birlikte yön verelim” dedi.

 

ZAFER KUTLAMALARINA DAVET ETTİ

Bana verdiğiniz büyük destek sonrasında görüyorum ki, köylerde bu iş bitmiş diyen Sezer, “Seçimi kazanamayacağımıza dair zerre tereddüttüm yok. Biz başından beri oyumuzu arttırmanın çabasını veriyoruz. Bunu hemen her konuşmam da dile getiriyorum. Çünkü Cumhur İttifakının gücünü biliyorum. Çünkü saha da bize karşı olan teveccühü görüyorum. Onun içinde sizlerin desteği ile 31 Mart akşamı büyük zaferimizi kutlamak için hepinizi Gölcük Merkez’e davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.