SEZER, KAVAKLI TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Asayiş 07.02.2019 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER, KAVAKLI TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Kavaklı Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Vatandaşlara seslenen Sezer, “Gölcüklülerin hizmetkârı olmak için göreve geliyoruz” dedi.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir SKM programı çerçevesinde sürdürüyor. Sezer son olarak AK Parti’nin kalesi olan Kavaklı Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret tam bir miting atmosferinde geçerken, Ali Yıldırım Sezer de teşkilatlardaki coşku ve heyecanın kendisine güç kattığını belirtti.  KONUŞMALARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ Sezer, “Her gittiğimiz yerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bu bizleri gerçekten mutlu ediyor. Rehavete kapılmadan son güne kadar yoğun bir şekilde çalışmalıyız. Gerçekten çok önemli bir yerel seçime gidiyoruz çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk yerel seçimi. Oyumuzu arttırırsak, muhalefetin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tartışmaya açmasının önünü keseriz. 4.5 sene seçimsiz bir Türkiye istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdürür” dedi.  SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ Sezer, “Bizim bundan sonraki anlayışımız gönül belediyeciliğidir. Vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Hiçbir vatandaşa ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Hizmetimizde de adalet liyakat istişare düsturuyla gerçekleştireceğiz. Liyakat sahibi kimse ekibimizi o kişilerden kuracağız. Mahalle teşkilatlarıyla halkımızın sorunlarını çözme noktasında her zaman istişare halinde olacağız. Tevazu sahibi olacağız, samimiyetimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz ve her zaman gayretli olacağız” dedi.
AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Kavaklı Mahalle Teşkilatı ile bir araya geldi. Vatandaşlara seslenen Sezer, “Gölcüklülerin hizmetkârı olmak için göreve geliyoruz” dedi.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve teşkilat üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarını yoğun bir SKM programı çerçevesinde sürdürüyor. Sezer son olarak AK Parti’nin kalesi olan Kavaklı Mahalle Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyaret tam bir miting atmosferinde geçerken, Ali Yıldırım Sezer de teşkilatlardaki coşku ve heyecanın kendisine güç kattığını belirtti. 

KONUŞMALARIN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ
Sezer, “Her gittiğimiz yerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Bu bizleri gerçekten mutlu ediyor. Rehavete kapılmadan son güne kadar yoğun bir şekilde çalışmalıyız. Gerçekten çok önemli bir yerel seçime gidiyoruz çünkü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk yerel seçimi. Oyumuzu arttırırsak, muhalefetin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tartışmaya açmasının önünü keseriz. 4.5 sene seçimsiz bir Türkiye istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdürür” dedi. 

SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDE OLACAĞIZ
Sezer, “Bizim bundan sonraki anlayışımız gönül belediyeciliğidir. Vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Hiçbir vatandaşa ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Hizmetimizde de adalet liyakat istişare düsturuyla gerçekleştireceğiz. Liyakat sahibi kimse ekibimizi o kişilerden kuracağız. Mahalle teşkilatlarıyla halkımızın sorunlarını çözme noktasında her zaman istişare halinde olacağız. Tevazu sahibi olacağız, samimiyetimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz ve her zaman gayretli olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.