LASTİK İŞ
ismail

SEZER KENDİ KÖYÜNDE

Asayiş 11.03.2019 - 11:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER KENDİ KÖYÜNDE

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, büyük katılımın olduğu seçim beyannamesi tanıtım toplantısı sonrasında soluğu doğduğu büyüdüğü köyünde aldı

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, büyük katılımın olduğu ve coşkunun yaşandığı seçim beyannamesi ve meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı sonrasında soluğu doğduğu, büyüdüğü köyü olan Saraylı Köyü’nde aldı. Saraylı’da büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Sezer, köy pazarını gezip, hemşehrileriyle sohbet etti, projelerini anlattı.   ÖRNEK PROJELER ÜRETECEĞİZ Sezer’i karşılarında görünce çok sevinen köy halkı ise başkanlığı kazanması sonrasında beklentilerini ve isteklerini sıraladı. Gönülleri kazanacağı hizmetlere imza atacağını belirten Sezer, “Eksiklere göre her mahalleye ve köyümüze eşit şekilde projeler üreteceğiz. Yazlık’tan, Ulaşlı’ya örnek projelerle tüm bölgelerin özelliklerine göre kalkınmasını sağlayacağız” dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, büyük katılımın olduğu seçim beyannamesi tanıtım toplantısı sonrasında soluğu doğduğu büyüdüğü köyünde aldı

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, büyük katılımın olduğu ve coşkunun yaşandığı seçim beyannamesi ve meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı sonrasında soluğu doğduğu, büyüdüğü köyü olan Saraylı Köyü’nde aldı. Saraylı’da büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Sezer, köy pazarını gezip, hemşehrileriyle sohbet etti, projelerini anlattı.

 

ÖRNEK PROJELER ÜRETECEĞİZ

Sezer’i karşılarında görünce çok sevinen köy halkı ise başkanlığı kazanması sonrasında beklentilerini ve isteklerini sıraladı. Gönülleri kazanacağı hizmetlere imza atacağını belirten Sezer, “Eksiklere göre her mahalleye ve köyümüze eşit şekilde projeler üreteceğiz. Yazlık’tan, Ulaşlı’ya örnek projelerle tüm bölgelerin özelliklerine göre kalkınmasını sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.