SEZER ''KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK''

Gündem 09.01.2020 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK''

İlçemizde her ay yapılan Aylık Olağan Mahalle Muhtarları Toplantısı, 2020 yılı içerisinde ilk toplantıyı, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin bitmesi ve önümüzdeki dönemde kentsel dönüşümün başlaması ile değişimin ciddi şekilde yapıldığını siz de göreceksiniz” dedi.

İlçemizde her ay yapılan Aylık Olağan Mahalle Muhtarları Toplantısı, 2020 yılı içerisinde ilk toplantıyı, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Kaba ve Mehmet Uzun, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, belediye daire müdürleri ve yöneticileri ile mahalle muhtarları katılım gösterdi.  SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Sorunları, hepimizin bulunduğu gruba yazıyorsunuz. Bizler de bu sorunları çözebilmek adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Şehitler Mahallesi’nde hız kesici talebi var. Bunu geçtiğimiz günlerde bana da söylediler. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon’un yetkisi dahilinde. Hız kesici konusu, gerçekten ihtiyaç olacaksa biz de sonuna kadar kovalayacağız. Halıdere sahile şu an 11 tane hız kesici konuldu.  Büyükşehir bizlerden rica etti, biz de bunu yaptık. 2 kilometrelik sahilde bu konuda bir istek vardı, bizler de bunu tamamlamış olduk” dedi. MAHALLELİ SORUNLARI SİZLERE İLETİYOR Başkan Sezer, “İlk toplantıyı yaptığımızda, sizin hem belediye başkanına hem de kaymakama benzediğinizi söylemiştik. Bu anlamda sizin yaptığınız işlerin önemi büyük. Mahalle sakinlerimiz, sorunla karşılaştıklarında direkt olarak sizle iletişime geçiyor. Sizin de bize belirttiğiniz sorunları çözmek adına kapsamlı çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda, kurduğumuz bağın büyük önemi var. 2020 senesinde bir hedefimiz var. Fen İşleri ve Park Bahçeler’de çalışan arkadaşlarımız, sizlerle bir anket yapacak. Sizlere sorulacak sorulara verilen cevaplar noktasında yapılacak işleri, planlama ve bütçe dahilinde oluşturacağız” dedi. KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK Başkan Sezer, “2019 senesinde özellikle köyler konusunda önemli işler yaptık. Biriken sorunların çoğunu yerine getirdik. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin bitmesi ve önümüzdeki dönemde kentsel dönüşümün başlaması ile değişimin ciddi şekilde yapıldığını siz de göreceksiniz. Millet bahçesinin projesi çizildi. Bizler de park ve yol gibi eksik olan çalışmaları tamamlayacağız. Vatandaşımızın ayağını çamurdan kurtarmak, kaldırımda düzgün bir şekilde yürümeyi sağlamak, araç ile asfaltta gidildiği zaman çukur olmadan ilerlemeyi sağlamak amacındayız” dedi.  Konuşmanın sonrasında muhtarlar, taleplerini Başkan Sezer’e iletti. Başkan Sezer de mevcut sorunların çözümü adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. 
İlçemizde her ay yapılan Aylık Olağan Mahalle Muhtarları Toplantısı, 2020 yılı içerisinde ilk toplantıyı, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin bitmesi ve önümüzdeki dönemde kentsel dönüşümün başlaması ile değişimin ciddi şekilde yapıldığını siz de göreceksiniz” dedi.

İlçemizde her ay yapılan Aylık Olağan Mahalle Muhtarları Toplantısı, 2020 yılı içerisinde ilk toplantıyı, Gölcük
Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları Şevket Kaba ve Mehmet Uzun, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, belediye daire müdürleri ve yöneticileri ile mahalle muhtarları katılım gösterdi. 

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Sorunları, hepimizin bulunduğu gruba yazıyorsunuz. Bizler de bu sorunları çözebilmek adına elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Şehitler
Mahallesi’nde hız kesici talebi var. Bunu geçtiğimiz günlerde bana da söylediler. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım
Koordinasyon’un yetkisi dahilinde. Hız kesici konusu, gerçekten ihtiyaç olacaksa biz de sonuna kadar kovalayacağız.
Halıdere sahile şu an 11 tane hız kesici konuldu.  Büyükşehir bizlerden
rica etti, biz de bunu yaptık. 2 kilometrelik sahilde bu konuda bir istek vardı, bizler de bunu tamamlamış olduk” dedi.

MAHALLELİ SORUNLARI SİZLERE İLETİYOR
Başkan Sezer, “İlk toplantıyı yaptığımızda, sizin hem belediye başkanına hem de kaymakama benzediğinizi söylemiştik. Bu anlamda sizin yaptığınız işlerin önemi büyük. Mahalle sakinlerimiz, sorunla
karşılaştıklarında direkt olarak sizle iletişime geçiyor. Sizin de bize belirttiğiniz sorunları çözmek adına kapsamlı
çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda, kurduğumuz bağın büyük önemi var. 2020 senesinde bir hedefimiz var. Fen İşleri ve
Park Bahçeler’de çalışan arkadaşlarımız, sizlerle bir anket yapacak. Sizlere sorulacak sorulara verilen cevaplar noktasında
yapılacak işleri, planlama ve bütçe dahilinde oluşturacağız” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMLE DEĞİŞİM BAŞLAYACAK
Başkan Sezer, “2019 senesinde özellikle köyler konusunda önemli işler yaptık. Biriken sorunların çoğunu yerine getirdik. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin bitmesi ve önümüzdeki dönemde kentsel dönüşümün başlaması ile değişimin ciddi şekilde yapıldığını siz de göreceksiniz. Millet bahçesinin projesi çizildi. Bizler de park ve yol gibi eksik olan çalışmaları tamamlayacağız. Vatandaşımızın
ayağını çamurdan kurtarmak, kaldırımda düzgün bir şekilde yürümeyi sağlamak, araç ile asfaltta gidildiği zaman çukur
olmadan ilerlemeyi sağlamak amacındayız” dedi. 

Konuşmanın sonrasında muhtarlar, taleplerini Başkan Sezer’e iletti.
Başkan Sezer de mevcut sorunların çözümü adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.