LASTİK İŞ

SEZER MAZBATASINI ALDI

Asayiş 04.04.2019 - 16:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER MAZBATASINI ALDI

Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı olan Av. Ali Yıldırım Sezer ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Yılmaz Boyraz’dan mazbatasını aldı.

2019 Yerel Seçimlerin Başlaması ile Cumhur İttifakı olarak AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı olan Av. ALİ Yıldırım Sezer 31 Mart Pazar günü yapılan oylamada seçimi kazandı. Av. Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen parti yönetimi ile birlikte bu gün Gölcük Adalet Sarayına Mazbatasını almak için gitti. Av. Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen’i ilçe seçim Kurulu Başkanı Hakim Yılmaz Boyraz karşıladı. Boyraz; “Gölcük ilçemiz önemli ve güzel bir yerleşim yeridir. Sizin de bu ilçede başarılı hizmetlerin vereceğine gönülden inancım tamdır. Çalışmalarınızdan başarılar dilerim” dedi. Hakim Boyraz ilk olarak belediye meclis üyelerine mazbatalarını verdi. Ardından Av. Ali Yıldırım Sezer’e mazbatasını vermeden önce Av. Ali Yıldırım Sezer’den ilçemizin yolunun yapılması için söz istedi. Yıldırım; “biz genç bir ekiple yola çıktık ilçemizin var olan tüm hizmetlerini en iyi şekilde yaparız. Söz olsun ilk işim ilçemizin yollarını yapacağız” dedi. Ardından ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Yılmaz Boyraz mazbatayı AV. Ali Yıldırım Sezer’e verdi yıldırım mazbatasını aldıktan sonra başkan olarak yerine oturdu.   Fahri Haner
Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı olan Av. Ali Yıldırım Sezer ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Yılmaz Boyraz’dan mazbatasını aldı.

2019 Yerel Seçimlerin Başlaması ile Cumhur İttifakı olarak AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı olan Av. ALİ Yıldırım Sezer 31 Mart Pazar günü yapılan oylamada seçimi kazandı. Av. Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen parti yönetimi ile birlikte bu gün Gölcük Adalet Sarayına Mazbatasını almak için gitti. Av. Ali Yıldırım Sezer, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Gölcük ilçe başkanı Çetin Seymen’i ilçe seçim Kurulu Başkanı Hakim Yılmaz Boyraz karşıladı. Boyraz; “Gölcük ilçemiz önemli ve güzel bir yerleşim yeridir. Sizin de bu ilçede başarılı hizmetlerin vereceğine gönülden inancım tamdır. Çalışmalarınızdan başarılar dilerim” dedi. Hakim Boyraz ilk olarak belediye meclis üyelerine mazbatalarını verdi. Ardından Av. Ali Yıldırım Sezer’e mazbatasını vermeden önce Av. Ali Yıldırım Sezer’den ilçemizin yolunun yapılması için söz istedi. Yıldırım; “biz genç bir ekiple yola çıktık ilçemizin var olan tüm hizmetlerini en iyi şekilde yaparız. Söz olsun ilk işim ilçemizin yollarını yapacağız” dedi. Ardından ilçe seçim kurulu başkanı Hakim Yılmaz Boyraz mazbatayı AV. Ali Yıldırım Sezer’e verdi yıldırım mazbatasını aldıktan sonra başkan olarak yerine oturdu.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.