LASTİK İŞ
ismail

SEZER ''MİLLET BAHÇESİ GÖLCÜK'E YAKIŞACAK''

Asayiş 21.02.2019 - 14:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''MİLLET BAHÇESİ GÖLCÜK'E YAKIŞACAK''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kadınlarla ev toplantısında bir araya geldi, askeriyeden boşalan alana yapılacak millet bahçesinin Gölcük’e yakışacağını belirtti

Gölcük’ün 17 Ağustos Depremi sonrasında birçok sorununu çözdüğünü fakat çarşı da hareketliliğin sağlanamadığını belirten AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı AliYıldırım Sezer, “Biz bu noktada projeler hedefliyoruz. Askeriyeden alınan 45 dönüm üzerine yapılacak Millet Bahçesiyle artık Gölcük halkının da gezebileceği ve gönlünce vakit geçirebileceği bir alanı olacak.   KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ Millet bahçesinde büyükşehirlerde olan müzelere benzer iki adet müze yapacağız ayrıca kongre ve kültür merkezi de inşa edeceğiz. Bunların yanında kafeler, restoranlar da bulunacak. Tabi ki yeşil alanlar da planlayacağız. Bizim yapacağımız millet bahçesi Gölcük’ün yeni çekim alanı olacak ve çarşıyı hareketlendirecek” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kadınlarla ev toplantısında bir araya geldi, askeriyeden boşalan alana yapılacak millet bahçesinin Gölcük’e yakışacağını belirtti

Gölcük’ün 17 Ağustos Depremi sonrasında birçok sorununu çözdüğünü fakat çarşı da hareketliliğin sağlanamadığını belirten AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı AliYıldırım Sezer, “Biz bu noktada projeler hedefliyoruz. Askeriyeden alınan 45 dönüm üzerine yapılacak Millet Bahçesiyle artık Gölcük halkının da gezebileceği ve gönlünce vakit geçirebileceği bir alanı olacak.

 

KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ

Millet bahçesinde büyükşehirlerde olan müzelere benzer iki adet müze yapacağız ayrıca kongre ve kültür merkezi de inşa edeceğiz. Bunların yanında kafeler, restoranlar da bulunacak. Tabi ki yeşil alanlar da planlayacağız. Bizim yapacağımız millet bahçesi Gölcük’ün yeni çekim alanı olacak ve çarşıyı hareketlendirecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.