SEZER ''MODERN PAZAR ALANLARI İNŞA EDECEĞİZ''

Asayiş 11.03.2019 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''MODERN PAZAR ALANLARI İNŞA EDECEĞİZ''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Gölcüklü pazarcılarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Taşdelen, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcüklü pazarcılarla bir araya geldi. Büyük katılımın olduğu yemekli buluşmada, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi de katıldı.   YAPARSA AK PARTİ YAPAR İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı konuşmada, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan gönül belediyeciliği 16 yıllık AK Parti iktidarında hizmet belediyeciliği olarak devam etti. Şimdi 31 Mart seçimleriyle yeni bir döneme giriyoruz. Büyük hizmetlerimizi gönülleri kazanmak adına yapacağımız yeni hizmetlerimizle daha da arttıracağız. Siz pazarcı kardeşlerimizin de sorunlarınızı biliyoruz. Bir kısmı çözüldü” dedi.    YENİ PAZAR YERİ TALEBİ Oda Başkanı Abdurrezzak Tuncer ise yaptığı konuşmada, “Biz her zaman diyalog halinde, konuşarak çözümden yanayız. Ben yeni dönemde hayata geçirilecek projelerle artık Gölcük’te caddelerde değil, kapalı alanlarda pazarlarımızın kurulacağına inanıyorum. Bu noktada da Çarşamba Pazarı’nın sanayinin kalktığı alana yapılacak yeni projeyle alınmasını istiyoruz” dedi.   KAPALI PAZAR YERİ YAPACAĞIZ Ali Yıldırım Sezer ise, “Ben pazarcı arkadaşlarımın dertlerini sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çünkü bende gençliğinde köyde ürettiğimiz ürünleri pazarda sattım. Modern kapalı pazar alanları hem esnaflarımız için hem de alışveriş yapan hemşerilerimiz için çok önemli. Bunun bilincindeyiz. Eski sanayiden boşalan alanda mutlak suretle Çarşamba Pazarı’nın yerine kapalı pazar yeri yapacağız.   ORTAK PAYDA DA BULUŞACAĞIZ Bu konuda kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Biz kimseyi ayırmadan, adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Her zaman istişare edeceğiz ve liyakatli bir ekiple Gölcüklülere hizmet üreteceğiz. Ne yaparsak yapalım sizlerle de konuşacağız, ortak payda da buluşup projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.   YILDIRIM BEY’E DESTEK VERİN Milletvekili Şeker ise yaptığı konuşmada, “Yıldırım Bey gerçekten donanımlı bir insan. Gölcük için çok özel, kente vizyon katacak projeler hazırladı. Onun için ona sımsıkı sarılın ve destek verin. Yeni dönemde beni inanıyorum ki Gölcük’te Pazar yeri sorunu kalmayacaktır” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Gölcüklü pazarcılarla bir araya geldi

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Başkan Yardımcısı Serdar Bayram, İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Taşdelen, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcüklü pazarcılarla bir araya geldi. Büyük katılımın olduğu yemekli buluşmada, Gölcük Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Abdurrezzak Tuncer ve yönetimi de katıldı.

 

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı konuşmada, “1994 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan gönül belediyeciliği 16 yıllık AK Parti iktidarında hizmet belediyeciliği olarak devam etti. Şimdi 31 Mart seçimleriyle yeni bir döneme giriyoruz. Büyük hizmetlerimizi gönülleri kazanmak adına yapacağımız yeni hizmetlerimizle daha da arttıracağız. Siz pazarcı kardeşlerimizin de sorunlarınızı biliyoruz. Bir kısmı çözüldü” dedi. 

 

YENİ PAZAR YERİ TALEBİ

Oda Başkanı Abdurrezzak Tuncer ise yaptığı konuşmada, “Biz her zaman diyalog halinde, konuşarak çözümden yanayız. Ben yeni dönemde hayata geçirilecek projelerle artık Gölcük’te caddelerde değil, kapalı alanlarda pazarlarımızın kurulacağına inanıyorum. Bu noktada da Çarşamba Pazarı’nın sanayinin kalktığı alana yapılacak yeni projeyle alınmasını istiyoruz” dedi.

 

KAPALI PAZAR YERİ YAPACAĞIZ

Ali Yıldırım Sezer ise, “Ben pazarcı arkadaşlarımın dertlerini sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çünkü bende gençliğinde köyde ürettiğimiz ürünleri pazarda sattım. Modern kapalı pazar alanları hem esnaflarımız için hem de alışveriş yapan hemşerilerimiz için çok önemli. Bunun bilincindeyiz. Eski sanayiden boşalan alanda mutlak suretle Çarşamba Pazarı’nın yerine kapalı pazar yeri yapacağız.

 

ORTAK PAYDA DA BULUŞACAĞIZ

Bu konuda kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Biz kimseyi ayırmadan, adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Her zaman istişare edeceğiz ve liyakatli bir ekiple Gölcüklülere hizmet üreteceğiz. Ne yaparsak yapalım sizlerle de konuşacağız, ortak payda da buluşup projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

 

YILDIRIM BEY’E DESTEK VERİN

Milletvekili Şeker ise yaptığı konuşmada, “Yıldırım Bey gerçekten donanımlı bir insan. Gölcük için çok özel, kente vizyon katacak projeler hazırladı. Onun için ona sımsıkı sarılın ve destek verin. Yeni dönemde beni inanıyorum ki Gölcük’te Pazar yeri sorunu kalmayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.