LASTİK İŞ
ismail

SEZER ''MODERN PAZAR YERLERİ YAPACAĞIZ''

Gölcük 17.03.2019 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''MODERN PAZAR YERLERİ YAPACAĞIZ''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Hisareyn Kapalı pazar yerinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Çözüm yollarını anlattı

KAPALI PAZAR YERİ YAPACAĞIZ Hisareyn Kapalı Pazar Yeri'nde  pazarcı esnafını ziyaret eden Ali Yıldırım Sezer pazarcı esnafının sorunlarını bildiğini ve çözüm üreteceklerini söyledi. Sezer  “Ben pazarcı arkadaşlarımın dertlerini sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çünkü bende gençliğinde köyde ürettiğimiz ürünleri pazarda sattım. Modern kapalı pazar alanları hem esnaflarımız için hem de alışveriş yapan hemşerilerimiz için çok önemli. Bunun bilincindeyiz.  mutlak suretle Çarşamba Pazarı’nın yerine kapalı pazar yeri yapacağız.   ORTAK PAYDA DA BULUŞACAĞIZ Bu konuda kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Biz kimseyi ayırmadan, adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Her zaman istişare edeceğiz ve liyakatli bir ekiple Gölcüklülere hizmet üreteceğiz. Ne yaparsak yapalım sizlerle de konuşacağız, ortak payda da buluşup projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. Tezgahları tek tek gezen Sezer, pazarcı esnafından bilgi aldı. Sezer, pazarcı esnafı ile tek tek konuşarak, Gölcük de yapılması planlanan kapalı pazar yerleri hakkında bilgi verdi.     
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Hisareyn Kapalı pazar yerinde pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Çözüm yollarını anlattı

KAPALI PAZAR YERİ YAPACAĞIZ

Hisareyn Kapalı Pazar Yeri'nde  pazarcı esnafını ziyaret eden Ali Yıldırım Sezer pazarcı esnafının sorunlarını bildiğini ve çözüm üreteceklerini söyledi.

Sezer  “Ben pazarcı arkadaşlarımın dertlerini sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çünkü bende gençliğinde köyde ürettiğimiz ürünleri pazarda sattım. Modern kapalı pazar alanları hem esnaflarımız için hem de alışveriş yapan hemşerilerimiz için çok önemli. Bunun bilincindeyiz.  mutlak suretle Çarşamba Pazarı’nın yerine kapalı pazar yeri yapacağız.

 

ORTAK PAYDA DA BULUŞACAĞIZ

Bu konuda kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın. Şunu da belirtmekte fayda görüyorum. Biz kimseyi ayırmadan, adaletli bir yönetim sergileyeceğiz. Her zaman istişare edeceğiz ve liyakatli bir ekiple Gölcüklülere hizmet üreteceğiz. Ne yaparsak yapalım sizlerle de konuşacağız, ortak payda da buluşup projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Tezgahları tek tek gezen Sezer, pazarcı esnafından bilgi aldı.

Sezer, pazarcı esnafı ile tek tek konuşarak, Gölcük de yapılması planlanan kapalı pazar yerleri hakkında bilgi verdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.