SEZER ''ÖNCELİĞİMİZ SİZLER OLACAKSINIZ''

Asayiş 20.02.2019 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''ÖNCELİĞİMİZ SİZLER OLACAKSINIZ''

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin tüm dinamikleriyle bir araya gelip, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş ile birlikte Hedef Lojistik firmasının sahipleri Mustafa Çıldır, Hayati Çıldır ve MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ayrıca da AYGEN Şirketler Grubu Sahibi Mustafa Aygen ve firmaların çalışanlarıyla bir araya geldi. ÖNCELİĞİMİZ SİZLER OLACAKSINIZ Gölcük ve seçim süreci üzerine sohbet yapılırken, AYGEN firması çalışanlarıyla yapılan toplantı da sorunları ve sıkıntıları dinlenip, çözüm yolları konuşuldu. Aday Sezer yaptığı açıklamada, “Gönüllere girmek için biliyoruz ki, öncelikle halkımızla buluşmak, onların istek ve taleplerini almak, sonrasında da bir bir bunları yerine getirmekle oluyor. Bana bir telefonla ulaşıp, derdinizi sıkıntınızı anlatabileceksiniz. Belediye geldiğinizde de rahatlıkla bizlere ulaşacaksınız. Bu bizim ana anlayışımız olacak” dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin tüm dinamikleriyle bir araya gelip, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük Belediyesi Koordinatörü Nihat Abiş ile birlikte Hedef Lojistik firmasının sahipleri Mustafa Çıldır, Hayati Çıldır ve MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır ayrıca da AYGEN Şirketler Grubu Sahibi Mustafa Aygen ve firmaların çalışanlarıyla bir araya geldi.
ÖNCELİĞİMİZ SİZLER OLACAKSINIZ
Gölcük ve seçim süreci üzerine sohbet yapılırken, AYGEN firması çalışanlarıyla yapılan toplantı da sorunları ve sıkıntıları dinlenip, çözüm yolları konuşuldu. Aday Sezer yaptığı açıklamada, “Gönüllere girmek için biliyoruz ki, öncelikle halkımızla buluşmak, onların istek ve taleplerini almak, sonrasında da bir bir bunları yerine getirmekle oluyor. Bana bir telefonla ulaşıp, derdinizi sıkıntınızı anlatabileceksiniz. Belediye geldiğinizde de rahatlıkla bizlere ulaşacaksınız. Bu bizim ana anlayışımız olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.