SEZER ''REKOR OYLA ZAFERİMİZİ PERÇİNLEYECEĞİZ''

Asayiş 27.01.2019 - 16:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''REKOR OYLA ZAFERİMİZİ PERÇİNLEYECEĞİZ''

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, mahalle ziyaretleri kapsamında Yunus Emre Mahallesi’ndeydi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Sezer, “Omuz omuza vereceğiz, Gölcük’te zaferimizi rekor oyla perçinleyeceğiz”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, mahalle teşkilatlarını ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Yunus Emre Mahalle Teşkilatı ile bir araya gelen Sezer’e ilgi büyük olurken, gençler de slogan ve meşaleler ile toplantıyı adeta miting havasına çevirdi. Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.   HALKIN BÜYÜK İLGİSİ VAR Teşkilat buluşmasında konuşan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Başkan adayımız ile birlikte teşkilatlarımızı da arkamıza alarak durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Halkımızın ilgisini, teveccühünü görmek bizleri mutlu ediyor. Hep birlikte 31 Mart akşamı zaferimizi kutlayıp, AK Parti bayrağını Gölcük’ün burçlarına tekrar dikeceğiz. Buna inancım tamdır” dedi.   OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ Seymen’in konuşması sonrasında sözü alan Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bu kalabalık ve coşku beni ziyadesi ile mutlu etti. Sizlerin o yüzündeki heyecanı ve sevgiyi görmek bana güç ve kuvvet veriyor. Gece gündüz demeden çalışıyoruz ama enerjim hiç düşmüyor. Çünkü ilçemize hizmet aşkını içimde yaşıyorum. Bu tempomuzu 31 Mart’a kadar sürdürüp, büyük bir zaferle inşallah bu seçimi oyumuzu arttırarak tamamlayacağız” dedi.
AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, mahalle ziyaretleri kapsamında Yunus Emre Mahallesi’ndeydi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Sezer, “Omuz omuza vereceğiz, Gölcük’te zaferimizi rekor oyla perçinleyeceğiz”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av. Ali Yıldırım Sezer, mahalle teşkilatlarını ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak Yunus Emre Mahalle Teşkilatı ile bir araya gelen Sezer’e ilgi büyük olurken, gençler de slogan ve meşaleler ile toplantıyı adeta miting havasına çevirdi. Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

 

HALKIN BÜYÜK İLGİSİ VAR

Teşkilat buluşmasında konuşan İlçe Başkanı Çetin Seymen, “Başkan adayımız ile birlikte teşkilatlarımızı da arkamıza alarak durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Halkımızın ilgisini, teveccühünü görmek bizleri mutlu ediyor. Hep birlikte 31 Mart akşamı zaferimizi kutlayıp, AK Parti bayrağını Gölcük’ün burçlarına tekrar dikeceğiz. Buna inancım tamdır” dedi.

 

OMUZ OMUZA YÜRÜYORUZ

Seymen’in konuşması sonrasında sözü alan Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bu kalabalık ve coşku beni ziyadesi ile mutlu etti. Sizlerin o yüzündeki heyecanı ve sevgiyi görmek bana güç ve kuvvet veriyor. Gece gündüz demeden çalışıyoruz ama enerjim hiç düşmüyor. Çünkü ilçemize hizmet aşkını içimde yaşıyorum. Bu tempomuzu 31 Mart’a kadar sürdürüp, büyük bir zaferle inşallah bu seçimi oyumuzu arttırarak tamamlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.