LASTİK İŞ
ismail

SEZER'SEÇİMİ FARKLA KAZANACAĞIZ'

Gölcük 23.03.2019 - 13:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER'SEÇİMİ FARKLA KAZANACAĞIZ'

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Halıdere’de kıraathane toplantısında büyük bir ilgiyle karşılandı

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için kentin dört bir köşesinde SKM programı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Aday Sezer sık sık hemşehrileriyle bir araya gelirken, bu seferde Halıdere’de ki kıraathane toplantısı miting atmosferinde geçti. Toplantıya İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyesi adayları, parti yöneticileri de katıldı. HALIDERE’DE DE BU İŞ BİTMİŞ     İlçe Başkanı Çetin Seymen, “31 Mart seçimleri için 12 Ocak’tan günümüze yoğun bir tempoda çalıştık. Son haftada tempomuzu daha da arttırarak teşkilatlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışacağız. Ben gittiğimiz her yerde görüyorum, Halıdere’de de durum aynı. Bu iş bitmiş. Bizim hedefimiz oyunuzu arttırıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına destek vermek. Ülkemizin geleceği için bu hayati önem taşıyor” dedi.   SAHADA ZAFERİ GÖRÜYORUZ Seymen’in konuşması sonrasında sözü alan Aday Sezer, “Halıdere gerçekten farkını ve desteğini gösterdi. Ben eminim ki, 31 Mart akşamı da bu noktada en büyük desteği vererek yanımızda olacaktır. Halıdere bizim yanımızda ama ben size şunu söyleyebilirim ki, gittiğimiz her yerde büyük bir teveccühle, ilgiyle karşılaşıyoruz. Bence en ciddi ankette bu” dedi. GİZLİ KAPAKLI İŞLER OLMAYACAK Sezer, “Bizim gönül belediyeciliğinden kastettiğimiz şudur. Vatandaşın gönlünü kazanabilmek. Bizim en büyük hedefimizde adaleti sağlamak olacak. Bunun içinde şeffaf olacağız. Yapacağımız tüm ihaleleri duyuracağız. Gerekirse sosyal medyadan canlı yayın yapacağız. Bizim yönetimimizde Gölcük’te her kim yaşıyorsa mutlu olması için mücadele vereceğiz. Gizli kapaklı hiçbir şey olmayacak” şeklinde konuştu.     YAPACAKLARIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİK Sezer konuşmasının sonunda da, “Biz seçim beyannamemizde yapamayacağımız projelerin sözünü vermedik. Büyükşehir Belediyemizle görüştük, 5 yıllık planda yapabileceklerimizi proje olarak sizlere sunduk. Söz verdiğimizi de mutlak suretle yapacağız. Gölcük’ü ve sorunlarını iyi biliyoruz. Bizim derdimiz milletin hadimi olmak, Allah’ın rızasını kazanmak. Onun için bu göreve talibiz” dedi.         
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Halıdere’de kıraathane toplantısında büyük bir ilgiyle karşılandı

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için kentin dört bir köşesinde SKM programı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Aday Sezer sık sık hemşehrileriyle bir araya gelirken, bu seferde Halıdere’de ki kıraathane toplantısı miting atmosferinde geçti. Toplantıya İlçe Başkanı Çetin Seymen, meclis üyesi adayları, parti yöneticileri de katıldı.

HALIDERE’DE DE BU İŞ BİTMİŞ    

İlçe Başkanı Çetin Seymen, “31 Mart seçimleri için 12 Ocak’tan günümüze yoğun bir tempoda çalıştık. Son haftada tempomuzu daha da arttırarak teşkilatlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışacağız. Ben gittiğimiz her yerde görüyorum, Halıdere’de de durum aynı. Bu iş bitmiş. Bizim hedefimiz oyunuzu arttırıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına destek vermek. Ülkemizin geleceği için bu hayati önem taşıyor” dedi.  

SAHADA ZAFERİ GÖRÜYORUZ

Seymen’in konuşması sonrasında sözü alan Aday Sezer, “Halıdere gerçekten farkını ve desteğini gösterdi. Ben eminim ki, 31 Mart akşamı da bu noktada en büyük desteği vererek yanımızda olacaktır. Halıdere bizim yanımızda ama ben size şunu söyleyebilirim ki, gittiğimiz her yerde büyük bir teveccühle, ilgiyle karşılaşıyoruz. Bence en ciddi ankette bu” dedi.

GİZLİ KAPAKLI İŞLER OLMAYACAK

Sezer, “Bizim gönül belediyeciliğinden kastettiğimiz şudur. Vatandaşın gönlünü kazanabilmek. Bizim en büyük hedefimizde adaleti sağlamak olacak. Bunun içinde şeffaf olacağız. Yapacağımız tüm ihaleleri duyuracağız. Gerekirse sosyal medyadan canlı yayın yapacağız. Bizim yönetimimizde Gölcük’te her kim yaşıyorsa mutlu olması için mücadele vereceğiz. Gizli kapaklı hiçbir şey olmayacak” şeklinde konuştu.  

 

YAPACAKLARIMIZIN SÖZÜNÜ VERDİK

Sezer konuşmasının sonunda da, “Biz seçim beyannamemizde yapamayacağımız projelerin sözünü vermedik. Büyükşehir Belediyemizle görüştük, 5 yıllık planda yapabileceklerimizi proje olarak sizlere sunduk. Söz verdiğimizi de mutlak suretle yapacağız. Gölcük’ü ve sorunlarını iyi biliyoruz. Bizim derdimiz milletin hadimi olmak, Allah’ın rızasını kazanmak. Onun için bu göreve talibiz” dedi.       

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.