LASTİK İŞ

SEZER SEVGİSİ EVLERE SIĞMIYOR

Asayiş 06.03.2019 - 10:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER SEVGİSİ EVLERE SIĞMIYOR

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer’in Değirmendere’de yaptığı ev ziyaretine ilgi büyük olunca, toplantı sokakta gerçekleştirildi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine ağırlık veren Aday Sezer’e olan sevgi evlere sığmazken sokağa taştı. Değirmendere Atatürk Mahallesi İpekyolu Sokak’ta ev ziyaretine giden Sezer’i mahalleliler katılım fazla olunca sokakta karşıladı.   KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ Aday Ali Yıldırım Sezer mahallelilere seslendiği konuşmasında, “Hayatımın tamamı üniversite günleri dışında Gölcük’te geçti. Bu kentin her yerinde anılarım var. Sıkıntıları, hemşerilerimin neler istediğini çok iyi biliyorum. Hisareyn’den Yazlık’a, Ulaşlı’dan Değirmendere’ye kentin her noktasına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ama kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi.   10 MART’A DAVET ETTİ Sezer konuşmasının devamında ise, “Gönüllere girmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Öncelikle de kentin merkezinde doğru projeleri hayata geçirip, herkesin ortak çekim merkezi haline getireceğiz. Projelerimizi beraberinde seçim beyannamemizi 10 Mart Pazar günü Saat 14.00’da Kongre Sarayı’nda yapacağımız beyanname ve meclis üyesi tanıtım toplantısı ile açıklayacağız” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer’in Değirmendere’de yaptığı ev ziyaretine ilgi büyük olunca, toplantı sokakta gerçekleştirildi

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve ev ziyaretlerine ağırlık veren Aday Sezer’e olan sevgi evlere sığmazken sokağa taştı. Değirmendere Atatürk Mahallesi İpekyolu Sokak’ta ev ziyaretine giden Sezer’i mahalleliler katılım fazla olunca sokakta karşıladı.

 

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Aday Ali Yıldırım Sezer mahallelilere seslendiği konuşmasında, “Hayatımın tamamı üniversite günleri dışında Gölcük’te geçti. Bu kentin her yerinde anılarım var. Sıkıntıları, hemşerilerimin neler istediğini çok iyi biliyorum. Hisareyn’den Yazlık’a, Ulaşlı’dan Değirmendere’ye kentin her noktasına hizmet götüreceğiz. Kimseyi ama kimseyi ayırt etmeyeceğiz” dedi.

 

10 MART’A DAVET ETTİ

Sezer konuşmasının devamında ise, “Gönüllere girmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Öncelikle de kentin merkezinde doğru projeleri hayata geçirip, herkesin ortak çekim merkezi haline getireceğiz. Projelerimizi beraberinde seçim beyannamemizi 10 Mart Pazar günü Saat 14.00’da Kongre Sarayı’nda yapacağımız beyanname ve meclis üyesi tanıtım toplantısı ile açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.