LASTİK İŞ
ismail

SEZER ''STK’LAR BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ''

Asayiş 05.03.2019 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''STK’LAR BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ''

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Sezer, Gölcük’e yeni eserler kazandıracağız” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret edip, Dernek Başkanı Nuri Akyol ve üyeleriyle bir araya geldi. Gölcük için 5 yıllık planda hayata geçireceğimiz projeleri kendilerine aktardık, onların fikir ve önerilerini aldı.   YENİ ESERLER KAZANDIRACAĞIZ “Gölcük’ü yarınlara hazırlayacak olan projelerimiz hazır” diyen Sezer, “Gölcük’ü ticari, sosyal, kültürel ve sportif yönden geliştirecek projelere öncelik vereceğiz. 5 yıllık planda hayata geçireceğimiz projelerle artık insanımız bazı sosyal ve ticari ihtiyaçlarını karşılamak için başka ilçelere ve kentlere gitmesine gerek kalmayacak. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle Gölcük’e yeni eserler kazandıracağız” dedi.   STK’LAR BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ Sezer konuşmasının devamında ise “Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta işaret ettiği gibi gönül belediyeciliği bizim en önemli şiarımız.  Bununla birlikte gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliğimizle pekiştirerek Gölcüğümüz için çalışacağız. Bu noktada en büyük yardımcımız ise STK’larımız olacak. Belli aralıklarla toplantılar düzenleyerek, sizlerin fikirlerinden yararlanacağız” dedi.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Sezer, Gölcük’e yeni eserler kazandıracağız” dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Kültür Dayanışma Derneği’ni ziyaret edip, Dernek Başkanı Nuri Akyol ve üyeleriyle bir araya geldi. Gölcük için 5 yıllık planda hayata geçireceğimiz projeleri kendilerine aktardık, onların fikir ve önerilerini aldı.

 

YENİ ESERLER KAZANDIRACAĞIZ

“Gölcük’ü yarınlara hazırlayacak olan projelerimiz hazır” diyen Sezer, “Gölcük’ü ticari, sosyal, kültürel ve sportif yönden geliştirecek projelere öncelik vereceğiz. 5 yıllık planda hayata geçireceğimiz projelerle artık insanımız bazı sosyal ve ticari ihtiyaçlarını karşılamak için başka ilçelere ve kentlere gitmesine gerek kalmayacak. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle Gölcük’e yeni eserler kazandıracağız” dedi.

 

STK’LAR BİZİM ZENGİNLİĞİMİZ

Sezer konuşmasının devamında ise “Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta işaret ettiği gibi gönül belediyeciliği bizim en önemli şiarımız.  Bununla birlikte gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliğimizle pekiştirerek Gölcüğümüz için çalışacağız. Bu noktada en büyük yardımcımız ise STK’larımız olacak. Belli aralıklarla toplantılar düzenleyerek, sizlerin fikirlerinden yararlanacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.