SEZER ''ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ''

Asayiş 27.02.2019 - 10:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ''ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ''

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, mahallelerde evlere konuk oluyor, hem projelerini aktarıyor hem de talep ve önerileri yerinde dinliyor

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerinde önce esnafları ziyaret eden ve STK’larla bir araya gelen Sezer, sosyal medya üzerinden evlerine davet eden vatandaşların taleplerini de geri çevirmiyor. Sezer son olarak farklı mahallelerde seçim çalışmaları sırasında 6 eve konuk oldu.   ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ Yukarı Değirmendere Orman Yolu mevkiinde yaptığı ziyarette Yusuf Yılmaz’ın evine konuk olan ve kalabalık bir grupla bir araya gelen Sezer, yeni dönemde gezici ekiplerle sorunlara anında müdahale edeceklerini dile getirdi. Sezer, “Sizler artık belediyeye ulaşmakta ve sorunlarınızı iletmekte zorluk çekmeyeceksiniz. Hem internet üzerinden hem de telefon hattı üzerinden anında iletişim kuracaksınız” dedi.   SICAK VE SAMİMİ SOHBET Aday Sezer ayrıca hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi. Mehmet Altun ve Mustafa Sağ'ın evlerine konuk olan Sezer, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sezer ayrıca aynı akşam Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne ve Donanma Mahallesine de giderek, Cengiz Daru ve Hüseyin Akın davetlerine de icabet etti.
AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, mahallelerde evlere konuk oluyor, hem projelerini aktarıyor hem de talep ve önerileri yerinde dinliyor

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerinde önce esnafları ziyaret eden ve STK’larla bir araya gelen Sezer, sosyal medya üzerinden evlerine davet eden vatandaşların taleplerini de geri çevirmiyor. Sezer son olarak farklı mahallelerde seçim çalışmaları sırasında 6 eve konuk oldu.

 

ULAŞILABİLİR OLACAĞIZ

Yukarı Değirmendere Orman Yolu mevkiinde yaptığı ziyarette Yusuf Yılmaz’ın evine konuk olan ve kalabalık bir grupla bir araya gelen Sezer, yeni dönemde gezici ekiplerle sorunlara anında müdahale edeceklerini dile getirdi. Sezer, “Sizler artık belediyeye ulaşmakta ve sorunlarınızı iletmekte zorluk çekmeyeceksiniz. Hem internet üzerinden hem de telefon hattı üzerinden anında iletişim kuracaksınız” dedi.

 

SICAK VE SAMİMİ SOHBET

Aday Sezer ayrıca hasta ziyaretleri de gerçekleştirdi. Mehmet Altun ve Mustafa Sağ'ın evlerine konuk olan Sezer, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Sezer ayrıca aynı akşam Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne ve Donanma Mahallesine de giderek, Cengiz Daru ve Hüseyin Akın davetlerine de icabet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.