LASTİK İŞ

SEZER ' ZERRE TEREDDÜTÜM YOK''

25.03.2019 - 08:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SEZER ' ZERRE TEREDDÜTÜM YOK''

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Ferhadiye, Panayır ve Nimetiye Köylerini ziyaret etti. Sezer, üç köyde de büyük ilgiyle karşılandı

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Ferhadiye, Panayır ve Nimetiye köylerini ziyaret etti. İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Aday Ali Yıldırım Sezer’e, Panayır Köyü’nde MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu’da eşlik etti. Üç köyde de büyük ilgiyle karşılanan Sezer memnun kalırken, yapmayı planladığı projeleri anlatıp destek istedi. SEZER: ZERRE TEREDDÜTÜM YOK Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “31 Mart için hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değil; Oyumuzu arttırarak seçimleri kazanmak. Bu ülkemizin geleceği açısından hayati önem taşıyor çünkü Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk yerel seçimine giriyoruz. Güç kaybına uğramamız gerekiyor. Halkımızdan aldığımız güç ile benim seçimleri kazanmak noktasında zerre tereddüdüm yok. Zira oyumuzu arttırarak kazanacağımızı düşünüyorum” dedi. SEYMEN, “TEK YUMRUK OLDUK” İlçe Başkanı Seymen ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız tarafından Ali Yıldırım Sezer ismini açıkladığı andan itibaren onun yanında kenetlendik ve tek yumruk olduk, 12 Ocak’tan beri gece gündüz çalışıyoruz. Artık son haftaya giriyoruz. Köylerimiz bizim için çok önemli. Yeni dönemde köylerimiz için de çok özel projelerimiz var” dedi. KAPIM - HER ZAMAN AÇIK OLACAK Köylerimiz bizim gözbebeğimiz diyen Sezer, “Bizce üstünlük sadece takvadadır. Hiç kimse arasında en ufak bir ayrımcılık yapmayacağız. Tevazu, samimiyet, gayretle, adaleti sağlamak için çıktığımız bu yolda, Gölcük’ün her noktasında hizmet götüreceğiz ve gönüllere girmenin mücadelesini vereceğiz. 31 Mart zaferimizden sonrada tüm hemşerilerime kapım sonuna kadar açık olacak, çok kolay ulaşılabilir bir başkan olacağım” dedi.   ...
Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Ferhadiye, Panayır ve Nimetiye Köylerini ziyaret etti. Sezer, üç köyde de büyük ilgiyle karşılandı

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Ferhadiye, Panayır ve Nimetiye köylerini ziyaret etti. İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Aday Ali Yıldırım Sezer’e, Panayır Köyü’nde MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu’da eşlik etti. Üç köyde de büyük ilgiyle karşılanan Sezer memnun kalırken, yapmayı planladığı projeleri anlatıp destek istedi.

SEZER: ZERRE TEREDDÜTÜM YOK

Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “31 Mart için hedefimiz sadece seçimleri kazanmak değil; Oyumuzu arttırarak seçimleri kazanmak. Bu ülkemizin geleceği açısından hayati önem taşıyor çünkü Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk yerel seçimine giriyoruz. Güç kaybına uğramamız gerekiyor. Halkımızdan aldığımız güç ile benim seçimleri kazanmak noktasında zerre tereddüdüm yok. Zira oyumuzu arttırarak kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

SEYMEN, “TEK YUMRUK OLDUK”

İlçe Başkanı Seymen ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız tarafından Ali Yıldırım Sezer ismini açıkladığı andan itibaren onun yanında kenetlendik ve tek yumruk olduk, 12 Ocak’tan beri gece gündüz çalışıyoruz. Artık son haftaya giriyoruz. Köylerimiz bizim için çok önemli. Yeni dönemde köylerimiz için de çok özel projelerimiz var” dedi.

KAPIM - HER ZAMAN AÇIK OLACAK

Köylerimiz bizim gözbebeğimiz diyen Sezer, “Bizce üstünlük sadece takvadadır. Hiç kimse arasında en ufak bir ayrımcılık yapmayacağız. Tevazu, samimiyet, gayretle, adaleti sağlamak için çıktığımız bu yolda, Gölcük’ün her noktasında hizmet götüreceğiz ve gönüllere girmenin mücadelesini vereceğiz. 31 Mart zaferimizden sonrada tüm hemşerilerime kapım sonuna kadar açık olacak, çok kolay ulaşılabilir bir başkan olacağım” dedi.


 

...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.