Sıcaktan Etkilendiler

Gölcük 13.08.2013 - 23:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Sıcaktan Etkilendiler

Kanın her zaman ihtiyaç olmasından dolayı, Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi ilçemizde de kan bağış çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kanın her zaman ihtiyaç olmasından dolayı, Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi ilçemizde de kan bağış çalışmalarını sürdürüyorlar. Beş gün boyunca Kaymakamlık yanında duracak olan bağış TIR'ına bağışçılar sıcaklar nedeni ile ilk gün ilgi göstermedi. Kan Bağış aracı kaymakamlık binası yanında stant kurdu. Kan bağış standı öğle saatlerinde kurulmasına rağmen istenilen bağışçı yoktu. Yetkililer “Havalar sıcak olduğu için bağışçılar genelde akşamüzeri geliyor. Kan bağışı TIR'ımız Cumartesi gününe kadar burada kalacak. Kan vermek isteyenleri bekliyoruz” dediler. KAN VERMEK ÖNEMLİ Uzmanlar  “Kan vermek ilk olarak sağlık açısından önem taşıyor ve en daha da önemlisi bu kan her zaman bizlere lazımdır ve lazım da olacaktır. Verdiğimiz kan ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda sizlere geri dönerek hayat kurtaracaktır. Bir kişi üç ayda bir kan verebilir ve kendi sağlığına da faydalıdır. Bizler sağlıklı herkesin de kan vermesini öneriyoruz” dediler.
Kanın her zaman ihtiyaç olmasından dolayı, Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi ilçemizde de kan bağış çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kanın her zaman ihtiyaç olmasından dolayı, Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi ilçemizde de kan bağış çalışmalarını sürdürüyorlar. Beş gün boyunca Kaymakamlık yanında duracak olan bağış TIR'ına bağışçılar sıcaklar nedeni ile ilk gün ilgi göstermedi.



Kan Bağış aracı kaymakamlık binası yanında stant kurdu. Kan bağış standı öğle saatlerinde kurulmasına rağmen istenilen bağışçı yoktu. Yetkililer “Havalar sıcak olduğu için bağışçılar genelde akşamüzeri geliyor. Kan bağışı TIR'ımız Cumartesi gününe kadar burada kalacak. Kan vermek isteyenleri bekliyoruz” dediler.

KAN VERMEK ÖNEMLİ

Uzmanlar  “Kan vermek ilk olarak sağlık açısından önem taşıyor ve en daha da önemlisi bu kan her zaman bizlere lazımdır ve lazım da olacaktır. Verdiğimiz kan ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda sizlere geri dönerek hayat kurtaracaktır. Bir kişi üç ayda bir kan verebilir ve kendi sağlığına da faydalıdır. Bizler sağlıklı herkesin de kan vermesini öneriyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.