ŞİDDETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR !

Kocaeli 03.05.2020 - 23:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİDDETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR !

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre Kocaeli'de yağmurun 6 gün daha devam edeceği ve sıcaklıkların biraz düşeceği öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son verileri yayınladı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre Kocaeli dahil tüm Marmara bölgesini yağışlı havalar etkisi altına alacak. Yağışların 6 gün daha süreceği öğrenildi. Kocaeli, Yalova ve Bursa'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanakların bu gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak, yarın akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kocaeli'de hava sıcaklığı hafta sonuna kadar değişiklikler gösterirken günün en yüksek sıcaklıkları şöyle olacak; Pazartesi:16 derece, Salı:18 derece, Çarşamba:22 derece, Perşembe:14 derece, Cuma:16 derece, Cumartesi:18 derece, Pazar günü ise hava açık ve güneşli olacak. Pazar günü sıcaklık 23 derece olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporlarına göre Kocaeli'de yağmurun 6 gün daha devam edeceği ve sıcaklıkların biraz düşeceği öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna dair son verileri yayınladı. Meteoroloji'nin tahminlerine göre Kocaeli dahil tüm Marmara bölgesini yağışlı havalar etkisi altına alacak. Yağışların 6 gün daha süreceği öğrenildi.

Kocaeli, Yalova ve Bursa'da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanakların bu gece saatlerinden itibaren etkisini artırarak, yarın akşam saatlerine kadar yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kocaeli'de hava sıcaklığı hafta sonuna kadar değişiklikler gösterirken günün en yüksek sıcaklıkları şöyle olacak;

Pazartesi:16 derece, Salı:18 derece, Çarşamba:22 derece, Perşembe:14 derece, Cuma:16 derece, Cumartesi:18 derece,

Pazar günü ise hava açık ve güneşli olacak. Pazar günü sıcaklık 23 derece olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.