ŞİDDETTİ DOLU VE YAĞMUR GELİYOR

Gündem 17.05.2019 - 15:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ŞİDDETTİ DOLU VE YAĞMUR GELİYOR

Bursa Valiliği tarafından yapılan uyarıda içlerinde Kocaeli de olmak üzere birçok ildeki vatandaşlar, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar konusunda uyarıldı

Hafta sonu etkisini göstermesi beklenen yağmur, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar konusunda uyarılar yapan Bursa Valiliği, açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Bursa ile Balıkesir’in güney ve doğusu, Kütahya, Eskişehir çevrelerinde kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli yağış beklenmektedir. Metrekareye 10 ile 25 kilogram yağmur düşmesi bekleniyor. Yağmurun sağanak ve gök gürültülü, ara ara dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Bursa Valiliği tarafından yapılan uyarıda içlerinde Kocaeli de olmak üzere birçok ildeki vatandaşlar, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar konusunda uyarıldı

Hafta sonu etkisini göstermesi beklenen yağmur, dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar konusunda uyarılar yapan Bursa Valiliği, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve Bursa ile Balıkesir’in güney ve doğusu, Kütahya, Eskişehir çevrelerinde kısa süreli ve yerel olarak kuvvetli yağış beklenmektedir. Metrekareye 10 ile 25 kilogram yağmur düşmesi bekleniyor. Yağmurun sağanak ve gök gürültülü, ara ara dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.