SİLAH SESİNE BALKONA ÇIKTI VURULDU

21.10.2020 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

SİLAH SESİNE BALKONA ÇIKTI VURULDU

Körfez ilçesinde, sokakta iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Silah seslerini duyarak balkona çıkan Taner Çakmak (33), başına isabet eden saçma ile yaralandı.

Olay  Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi Billur Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Silah sesleri üzerine Taner Çakmak balkona çıktığı sırada başına isabet eden saçma ile ağır yaralandı. Komşuları, polisi ve 112 Acili arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Taner Çakmak’ı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Sokakta park halinde bulunan bir otomobil de arka camına isabet eden saçmalar nedeniyle zarar gördü.  Kardeşini balkona çıkmaması konusunda uyardığını söyleyen yaralanan Hülya Çakmak, “Kardeşim dışarıda silah sesleri var diyerek bana, “Sakın çıkma balkona” dedi. Ben de ona, “Sen de çıkma, içeri gir hemen” dedim. Baktım kanlar içerisinde yerde yatıyordu” dedi. Polis olay yerinde yaptığı inceleme sonrası ateş eden şahıslara ait olduğu iddia edilen bir kamyoneti Atalar Mahallesi Gülbahar Sokak’ta terk edilmiş halde buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Körfez ilçesinde, sokakta iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Silah seslerini duyarak balkona çıkan Taner Çakmak (33), başına isabet eden saçma ile yaralandı.

Olay  Körfez ilçesi Hacı Osman Mahallesi Billur Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre sokakta iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Silah sesleri üzerine Taner Çakmak balkona çıktığı sırada başına isabet eden saçma ile ağır yaralandı. Komşuları, polisi ve 112 Acili arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Taner Çakmak’ı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Sokakta park halinde bulunan bir otomobil de arka camına isabet eden saçmalar nedeniyle zarar gördü. 

Kardeşini balkona çıkmaması konusunda uyardığını söyleyen yaralanan Hülya Çakmak, “Kardeşim dışarıda silah sesleri var diyerek bana, “Sakın çıkma balkona” dedi. Ben de ona, “Sen de çıkma, içeri gir hemen” dedim. Baktım kanlar içerisinde yerde yatıyordu” dedi.

Polis olay yerinde yaptığı inceleme sonrası ateş eden şahıslara ait olduğu iddia edilen bir kamyoneti Atalar Mahallesi Gülbahar Sokak’ta terk edilmiş halde buldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.