LASTİK İŞ
ismail

SİLAHLI KAVGADAN 4 KİŞİ ADLİYE'DE

Gündem 14.02.2018 - 18:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİLAHLI KAVGADAN 4 KİŞİ ADLİYE'DE

Gölcük Merkez Mahallesinde bulunan bir iş yerinde iki grup çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi ise yaralanmıştı. Olaya karıştıkları öne sürülen 4 kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi 36.Sokak üzerinde meydana gelen olayda Özkan Ece’nin işlettiği bir parke dükkanı önünde iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş, taraflar üstlerindeki tabancalara sarılarak birbirilerine ateş etmişti.  Çıkan silahlı çatışmada tabancayla yaralanan iş yeri sahibi Özkan Ece ile Murat Gökmen, Serhan Aras, Muhammet Kuş, İrfan Ayazoğlu, Cabir Aksoy ve Erhan Aras yalanmış, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 30’un üzerinde boş kovan olduğu belirlenirken olayda ağır yaralanan Serhan Aras, tedavi gördüğü Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. 4 kişi adliyeye sevk edildi, 4 kişinin tedavisi devam ediyor Hastanede tedavileri tamamlanan ve yaşamını yitiren Serhan Aras’ın ağabeyi Erhan Aras, Cabir Aksoy ile olayda yaralanmayan M.A. (30) ve S.K. (32) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde olayın kız meselesi nedeniyle meydana geldiğini söyledikleri öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 kişi Gölcük Adliyesine sevk edilirken olayda ağır yaralanan ve hayati tehlikesi devam eden Murat Gökmen ile diğer yaralılar İrfan Ayazoğlu, Özkan Ece ve Muhammet Kuş’un tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Şüphelilerin hastanede tamamlanan tedavilerinin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.
Gölcük Merkez Mahallesinde bulunan bir iş yerinde iki grup çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi ise yaralanmıştı. Olaya karıştıkları öne sürülen 4 kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Gölcük Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi 36.Sokak üzerinde meydana gelen olayda Özkan Ece’nin işlettiği bir parke dükkanı önünde iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüş, taraflar üstlerindeki tabancalara sarılarak birbirilerine ateş etmişti.  Çıkan silahlı çatışmada tabancayla yaralanan iş yeri sahibi Özkan Ece ile Murat Gökmen, Serhan Aras, Muhammet Kuş, İrfan Ayazoğlu, Cabir Aksoy ve Erhan Aras yalanmış, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 30’un üzerinde boş kovan olduğu belirlenirken olayda ağır yaralanan Serhan Aras, tedavi gördüğü Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

4 kişi adliyeye sevk edildi, 4 kişinin tedavisi devam ediyor
Hastanede tedavileri tamamlanan ve yaşamını yitiren Serhan Aras’ın ağabeyi Erhan Aras, Cabir Aksoy ile olayda yaralanmayan M.A. (30) ve S.K. (32) Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadelerinde olayın kız meselesi nedeniyle meydana geldiğini söyledikleri öne sürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 kişi Gölcük Adliyesine sevk edilirken olayda ağır yaralanan ve hayati tehlikesi devam eden Murat Gökmen ile diğer yaralılar İrfan Ayazoğlu, Özkan Ece ve Muhammet Kuş’un tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Şüphelilerin hastanede tamamlanan tedavilerinin ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.