LASTİK İŞ

SİLAHLA BELEDİYEYİ BASTI

Gündem 04.12.2018 - 10:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİLAHLA BELEDİYEYİ BASTI

Sabah saatlerinde Körfez Belediyesi’nde hareketli dakikalar yaşandı. Silahlı bir kişi Başkanlık katına çıktı.

Körfez Belediyesi hizmet binasına gelerek bir el ateş eden kişi, polis ekiplerince yakalandı.  Alınan bilgiye göre, Körfez Belediyesi hizmet binasına gelen ve Başkan İsmail Baran ile görüşmek isteyen belediye personeli olduğu öğrenilen İ.Ç, üçüncü kata çıkarak havaya bir el ateş açtı. GÖZALTINA ALINDI İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Olay sırasında fenalaşarak bayılan bir kişiye de sağlık ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri, bina ve çevresinde güvenlik önlemi aldı. BELEDİYEYE BORÇLU Öte yandan İ.Ç.'nin avans istemek için İsmail Baran ile konuşmak istediği öğrenildi. İ.Ç.'nin daha öncede birçok kez avans istediği ve belediyeye borçlu durumda olduğu belirtildi. 1 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI Öte yandan yaşanan olay sırasında daha önceden rahatsızlığı olan bir kişinin fenalaştığı ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 
Sabah saatlerinde Körfez Belediyesi’nde hareketli dakikalar yaşandı. Silahlı bir kişi Başkanlık katına çıktı.

Körfez Belediyesi hizmet binasına gelerek bir el ateş eden kişi, polis ekiplerince yakalandı.  Alınan bilgiye göre, Körfez Belediyesi hizmet binasına gelen ve Başkan İsmail Baran ile görüşmek isteyen belediye personeli olduğu öğrenilen İ.Ç, üçüncü kata çıkarak havaya bir el ateş açtı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. Olay sırasında fenalaşarak bayılan bir kişiye de sağlık ekipleri müdahale etti. Polis ekipleri, bina ve çevresinde güvenlik önlemi aldı.

BELEDİYEYE BORÇLU

Öte yandan İ.Ç.'nin avans istemek için İsmail Baran ile konuşmak istediği öğrenildi. İ.Ç.'nin daha öncede birçok kez avans istediği ve belediyeye borçlu durumda olduğu belirtildi.

1 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan yaşanan olay sırasında daha önceden rahatsızlığı olan bir kişinin fenalaştığı ve olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.