LASTİK İŞ

SİLAHLA İKİ KİŞİYİ VURDU

Gölcük 02.02.2017 - 08:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİLAHLA İKİ KİŞİYİ VURDU

Gölcük'te yol verme nedeniyle yaşanan tartışmada bir kişi araçta bulunanların üzerine ateş ederek kaçtı. Bacaklarından yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Olay gece saatlerinde, Merkez Mahallesi Belediye mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, 41 GD 310 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Emre Şentürk ile bir sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Emre Şentürk aracını yol kenarına çekti. Yanlarına yanaşan diğer araçtaki sürücü, Emre Şentürk, Atakan Delikanlı, Furkan Fatih Erdoğan ve Faruk Karadağ'ın bulunduğu araca doğru ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlar aracın arka koltuğunda oturan Furkan Fatih Erdoğan ve Faruk Karadağ'ın bacaklarına isabet etti. Ateş açan kimliği belirsiz sürücü ardından aracı ile olay yerinden kaçtı.   HASTANEYE KALDIRILDILAR Sağ bacağından yaralanan Furkan Fatih Erdoğan ile sol bacağından yaralanan Faruk Karadağ 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, 2 kişiyi yaralayan saldırganın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. 
Gölcük'te yol verme nedeniyle yaşanan tartışmada bir kişi araçta bulunanların üzerine ateş ederek kaçtı. Bacaklarından yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Olay gece saatlerinde, Merkez Mahallesi Belediye mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, 41 GD 310 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Emre Şentürk ile bir sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma çıktı. Emre Şentürk aracını yol kenarına çekti. Yanlarına yanaşan diğer araçtaki sürücü, Emre Şentürk, Atakan Delikanlı, Furkan Fatih Erdoğan ve Faruk Karadağ'ın bulunduğu araca doğru ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlar aracın arka koltuğunda oturan Furkan Fatih Erdoğan ve Faruk Karadağ'ın bacaklarına isabet etti. Ateş açan kimliği belirsiz sürücü ardından aracı ile olay yerinden kaçtı.

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Sağ bacağından yaralanan Furkan Fatih Erdoğan ile sol bacağından yaralanan Faruk Karadağ 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldıkları Gölcük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, 2 kişiyi yaralayan saldırganın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.