LASTİK İŞ
ismail

SİMİT SARAYI 1. OLDU !

04.06.2015 - 15:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SİMİT SARAYI 1. OLDU !

Mağazalar araksında rekabeti arttırmak, hijyeni ön plana çıkartmak adına Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada, müşterilerin memnuniyetleri ve oylarıyla yapılan değerlendirme Gölcük Simit Sarayı’na birincilik getirdi.

Türkiye genelinde 1200 şube arasında yapılan yarışmada Gölcük Simit Sarayı en iyi şube seçildi. Bahar Şenliği adı altınd ayapılan yarışmada müşteriler değerlendirme yaptı. Yapılan değerlendirmede müşteri memnuniyetini ön planda tutan, temizlik ve hizmet sunumuna özen gösteren Gölcük Simit Sarayı 1. oldu.  KALİTEMİZ TASDİKLENMİŞ OLDU 4 Yıldır ilçemizde kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet veren Gölcük Simit Sarayı'nı Ahmet Hayati işeri ve Haşim Ağacan işletiyor. 25 personelin bulunduğu şube de hijyen ve sunum ön planda tutuluyor. Gölcük Simit Sarayının işletmecisi Hayati İşeri, yaptığı açıklamada “Yıllarca Avrupa’da yaşayıp ülkeme, doğduğum şehre katma değer katmak için Simit Sarayı konseptini Gölcük’e getirdim. Bu sonuca getiren çalışanlarıma teşekkür ediyorum. 200 şube arasında yapılan yarışmada 1.olmak çok gurur verici. Biz yarışma için ayrı bir hazırlık içine girmedik. Çalışma prensibimiz zaten buydu. Sadece kalitemiz yarışmayla tasdiklenmiş oldu. Biz burada müşterilerimize kendi evimize gelen misafir gibi davranıyoruz. Ayrıca yarışmada ilçemizin adı da duyulmuş oldu. Gölcük için bu da çok onur verici. Bizi tercih eden müşterilerimize de çok teşekkür ediyoruz" dedi.       
Mağazalar araksında rekabeti arttırmak, hijyeni ön plana çıkartmak adına Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada, müşterilerin memnuniyetleri ve oylarıyla yapılan değerlendirme Gölcük Simit Sarayı’na birincilik getirdi.
Türkiye genelinde 1200 şube arasında yapılan yarışmada Gölcük Simit Sarayı en iyi şube seçildi. Bahar Şenliği adı altınd ayapılan yarışmada müşteriler değerlendirme yaptı. Yapılan değerlendirmede müşteri memnuniyetini ön planda tutan, temizlik ve hizmet sunumuna özen gösteren Gölcük Simit Sarayı 1. oldu. 
KALİTEMİZ TASDİKLENMİŞ OLDU
4 Yıldır ilçemizde kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet veren Gölcük Simit Sarayı'nı Ahmet Hayati işeri ve Haşim Ağacan işletiyor. 25 personelin bulunduğu şube de hijyen ve sunum ön planda tutuluyor. Gölcük Simit Sarayının işletmecisi Hayati İşeri, yaptığı açıklamada “Yıllarca Avrupa’da yaşayıp ülkeme, doğduğum şehre katma değer katmak için Simit Sarayı konseptini Gölcük’e getirdim. Bu sonuca getiren çalışanlarıma teşekkür ediyorum. 200 şube arasında yapılan yarışmada 1.olmak çok gurur verici. Biz yarışma için ayrı bir hazırlık içine girmedik. Çalışma prensibimiz zaten buydu. Sadece kalitemiz yarışmayla tasdiklenmiş oldu. Biz burada müşterilerimize kendi evimize gelen misafir gibi davranıyoruz. Ayrıca yarışmada ilçemizin adı da duyulmuş oldu. Gölcük için bu da çok onur verici. Bizi tercih eden müşterilerimize de çok teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.