LASTİK İŞ
ismail

SİMİT SATARAK ÖĞRENCİ OKUTUYORLAR

Eğitim 11.09.2019 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SİMİT SATARAK ÖĞRENCİ OKUTUYORLAR

Şehitler Mahallesi Malazgirt Caddesi No:5'de hizmet veren Millet Mescidi Dernek Yönetimi simit satarak öğrenci okutuyor.

Millet Mescidi Dernek yönetimi simit büfesinden elde ettikleri geliri ihtiyaç sahibi üniversitesi öğrencilerine burs olarak verdiklerini, verilecek bursun eğitim dönemi boyunca olup, burs ücretinin 150 tl. olarak düşündüklerini söylediler.  5 EKİM’DE BİTİYOR Burs almak için başvuracak öğrenciler Dernekten alacakları  başvuru formunda istenen evrakların eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Başvurular cami derneği ne veya cami imamına yapılabilecek. Başvuru süresi 5 Ekim de sona eriyor.
Şehitler Mahallesi Malazgirt Caddesi No:5'de hizmet veren Millet Mescidi Dernek Yönetimi simit satarak öğrenci okutuyor.

Millet Mescidi Dernek yönetimi simit büfesinden elde ettikleri geliri ihtiyaç sahibi üniversitesi öğrencilerine burs olarak verdiklerini, verilecek bursun eğitim dönemi boyunca olup, burs ücretinin 150 tl. olarak düşündüklerini söylediler. 
5 EKİM’DE BİTİYOR
Burs almak için başvuracak öğrenciler Dernekten alacakları  başvuru formunda istenen evrakların eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekiyor. Başvurular cami derneği ne veya cami imamına yapılabilecek. Başvuru süresi 5 Ekim de sona eriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.