SİRETİYE KÖYÜ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA GÜNÜ

Gündem 13.08.2013 - 10:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SİRETİYE KÖYÜ GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA GÜNÜ

Gölcük ilçesine bağlı Siretiye köyünde geleneksel olarak düzenlenen Ramazan bayramlaşması yapıldı.

Aile büyüğü olan ve   en yaşlısı olan Yaşar KAHRAMAN’ bahçesinde yapılan bayramlaşmada 4 kuşak bir araya geldi.  Gölcük belediye başkanı Kemal KAHRAMAN, Siretiye köyü muhtarı Sinan KAHRAMAN ve Gölcük belediyesinden Hasan KAHRAMAN’ın da aralarında bulunduğu birçok tanınmış sima bayramlaşma törenine katıldı.  Aile şeref konuğu olarak Eski gölcük müftüsü Ve Salihtur Hac ve Umre müdürü Mustafa OKULLU’ yu misafir etti. Mustafa OKULLU’nun yaptığı sohbet ve okuduğu Kur’an-ı Kerim’den sonra dualar yapıldı. Törene katılanlara etli pilav Hurma, zemzem çay ve ayran ikram edildi.  Bu yıl Salihtur İle Ramazan umresine katılan Yaşar KAHRAMAN ve eşi Eski Müftü Mustafa OKULLU yaptıkları umrenin güzel geçtiğini anlattılar. Hac ve Umreye gitmek isteyen herkese mutlaka Mustafa OKULLU ile gitmelerini tavsiye ettiler. Büyüklerin elleri sırayla öpüldükten sonra çok güzel bir kaynaşma oldu. Gençeler akrabalarını ve geleneklerini tanımanın mutluluğu ile vedalaşarak birbirlerinden ayrıldılar. Mustafa OKULLU arabanın kapısına kadar uğurlayan Yaşar KAHRAMAN bir kez daha teşekkürlerini bildirdi.
Gölcük ilçesine bağlı Siretiye köyünde geleneksel olarak düzenlenen Ramazan bayramlaşması yapıldı.
Aile büyüğü olan ve   en yaşlısı olan Yaşar KAHRAMAN’ bahçesinde yapılan bayramlaşmada 4 kuşak bir araya geldi.
 Gölcük belediye başkanı Kemal KAHRAMAN, Siretiye köyü muhtarı Sinan KAHRAMAN ve Gölcük belediyesinden Hasan KAHRAMAN’ın da aralarında bulunduğu birçok tanınmış sima bayramlaşma törenine katıldı. 
Aile şeref konuğu olarak Eski gölcük müftüsü Ve Salihtur Hac ve Umre müdürü Mustafa OKULLU’ yu misafir etti. Mustafa OKULLU’nun yaptığı sohbet ve okuduğu Kur’an-ı Kerim’den sonra dualar yapıldı. Törene katılanlara etli pilav Hurma, zemzem çay ve ayran ikram edildi.
 Bu yıl Salihtur İle Ramazan umresine katılan Yaşar KAHRAMAN ve eşi Eski Müftü Mustafa OKULLU yaptıkları umrenin güzel geçtiğini anlattılar. Hac ve Umreye gitmek isteyen herkese mutlaka Mustafa OKULLU ile gitmelerini tavsiye ettiler. Büyüklerin elleri sırayla öpüldükten sonra çok güzel bir kaynaşma oldu. Gençeler akrabalarını ve geleneklerini tanımanın mutluluğu ile vedalaşarak birbirlerinden ayrıldılar. Mustafa OKULLU arabanın kapısına kadar uğurlayan Yaşar KAHRAMAN bir kez daha teşekkürlerini bildirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.