LASTİK İŞ
ismail

ŞİRİN KÖYLÜLERİN KÖPEKLERLE BAŞI DERTTE!

21.07.2014 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞİRİN KÖYLÜLERİN KÖPEKLERLE BAŞI DERTTE!

Şirin köy mahallesi kalıcı konutlar 20.ada civarında köpeklerden dışarı çıkamıyoruz !

Şirin köy mahallesi kalıcı konutlar 20.ada civarında köpeklerden dışarı çıkamıyoruz ! Daha önceden bir çok kez şikayetini belediyeye bildiren "Selma GERMİ" bıktık artık mahallede hamile doğum yapmak üzere olan bir sürü köpek var.Biz bunlarla baş edemiyoruz saldırıyorlar birde yeni köpekler doğacak.benim kardeşim engelli buradan geçerken onada saldırıyorlar kaçma şansıda yok arabasıyla.Belediye ekipleri sabahın 5inde gelip kapımızı calıyor köpek yok diye, olmaz tabi gece 21.00 dan sonra çocuk parkının içerisinde uyuyorlar herşeyi geçtik birde belediyeyi inandırmaya çalışıyoruz .Toplamıyorlar hiç bir çözüm yok geliyorlar bakıyorlar ve gidiyorlar. Lütfen bu sorunumuzu iletin yetkililer artık buna bir çözüm bulsunlar bütün mahalle madur " dedi.   Aynı sorunu piyale paşa mahallesi süleyman ateş caddesindeki mahalle sakinleride çekiyor köpeklerden gece işten eve gelirken ısırma tehlikesi yaşayan "Samet SEZGİN" bütün mahalle aynı sıkıntıyı çekiyor artık şu köpekleri ne yapcaksalar yapsınlar" dedi.
Şirin köy mahallesi kalıcı konutlar 20.ada civarında köpeklerden dışarı çıkamıyoruz !

Şirin köy mahallesi kalıcı konutlar 20.ada civarında köpeklerden dışarı çıkamıyoruz !

Daha önceden bir çok kez şikayetini belediyeye bildiren "Selma GERMİ" bıktık artık mahallede hamile doğum yapmak üzere olan bir sürü köpek var.
Biz bunlarla baş edemiyoruz saldırıyorlar birde yeni köpekler doğacak.
benim kardeşim engelli buradan geçerken onada saldırıyorlar kaçma şansıda yok arabasıyla.
Belediye ekipleri sabahın 5inde gelip kapımızı calıyor köpek yok diye, olmaz tabi gece 21.00 dan sonra çocuk parkının içerisinde uyuyorlar herşeyi geçtik birde belediyeyi inandırmaya çalışıyoruz .
Toplamıyorlar hiç bir çözüm yok geliyorlar bakıyorlar ve gidiyorlar. Lütfen bu sorunumuzu iletin yetkililer artık buna bir çözüm bulsunlar bütün mahalle madur " dedi.

 

Aynı sorunu piyale paşa mahallesi süleyman ateş caddesindeki mahalle sakinleride çekiyor köpeklerden gece işten eve gelirken ısırma tehlikesi yaşayan "Samet SEZGİN" bütün mahalle aynı sıkıntıyı çekiyor artık şu köpekleri ne yapcaksalar yapsınlar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.